CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Storytellers, schrijf je nu in voor The Caravan’s Journal

The Caravan’s Journal is een collectief agentschap van storytellers. Ze verzamelen jonge, gepassioneerde mensen voor internationale training events. Ze zijn op zoek naar fotografen, artiesten, academici en creatieve vertellers om hun team te versterken. Hun training events gaan door op locaties die mensen uitdagen om dieper na te denken over verschillende problematieken in de wereld. De deelnemers krijgen masterclasses van mentoren en experts om hen bij te staan met producties en hun eigen collaboraties.
 


Hun tweede event zal plaatsvinden in Athene van 4 tot 17 juli. Griekenland bevindt zich momenteel op een een cruciaal punt. Hoe ziet de toekomst van het land eruit? Wat zal er gebeuren met de Griekse economie? En wat met de vele vluchtelingen, hoe kunnen we hen helpen? Het zijn slechts enkele van de vele vragen die men met The Caravan’s Journal wil beantwoorden.

Tijdens de tocht ben je verantwoordelijk voor je eigen producties en publicaties. Dit kan gaan van documentaires, artikelen en tentoonstellingen tot debatten, fotoreportages en ga zo maar door. Op deze manier hopen ze een netwerk van correspondenten en creatievelingen op poten te zetten. 

Heb jij zin om je aan te sluiten bij hun project? Schrijf je dan nu in voor de volgende editie van The Caravan’s Journal en misschien brengen we je Grieks verhaal ook op Chase! Inschrijven kan tot 23 mei via de website van The Caravan’s Journal.

Van digital storytelling je beroep maken? Hier kan je het leren!All new articles