CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Fries & burgers bij StreetBites en Ronald Steegmans op Hasselt Studenten Regatta

Tijdens de Hasselt Studenten Regatta op 11 mei kon je genieten van een originele burger bij de foodtruck StreetBites. Door een samenwerking tussen Ronald Steegmans en Alain Cosemans kwam er een half jaar geleden een origineel concept op de markt. De foodtruck heeft ondertussen al veel festivals en evenementen voorzien van verse hamburgers; denk maar aan KPM Cup of het foodtruckfestival in Bilzen. Wij namen de lekkernijen onder de loep en voelden de makers ervan aan de tand.
 

Alain vertelt dat iedereen steeds meer beseft hoeveel geld eten kost op festivals. Daarom willen de twee ondernemers ervoor zorgen dat je echt kwaliteit op je bord krijgt, en ook net dat tikkeltje meer dan bij een gewone friet of hamburger. Wel, het is zeker geslaagd! Er is voor elke honger of goesting wel iets voorzien. Zo zijn er verschillende soorten ronde burgers met onder andere spek, merguez, cheddar, kip, een bioburger voor de vegetariërs, fish & chips, of een klassieke hotdog. De kers op de taart bij deze burgers zijn de potato grass bovenop het broodje.

 

Alain wil als eigenaar van StreetBites blijven innoveren. Hij probeert nieuwe dingen uit, zoals een insectenburger. Daarmee wil hij binnenkort in de praktijk uittesten hoe die in de smaakt valt.

 

Ronald doet event support, heeft zijn eigen eetstanden en werkt samen met externe foodtrucks. Elk festival of evenement wordt volledig exclusief aangekleed en uitgebaat. Door steeds te zorgen voor een authentieke en originele samenwerking komen de leukste ideeën tot stand.

 

Ronald Steegmans is voor meer info of interesse in event support te bereiken via mail (steegmansronald@gmail.com) of gsm (0477/19.74.78). Alain Cosemans en zijn foodtruck StreetBites zijn te huur voor evenementen, festivals en privé-evenementen. Meer info is te vinden op hun Facebook-paginaAll new articles