CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

T-Loc presenteert 365 Dagen Freestyle

Freestyle is een van de puurste vormen van rap, waarbij je je rhymes ter plekke moet verzinnen. Zelfs de beste mc’s kunnen bij deze discipline de mist in gaan, maar dat is buiten T-Loc gerekend. Voor de meesten in de Gentse scene heeft deze gast geen introductie meer nodig. “T” is lid van HipHopStraatGebeuren en killet sinds jaar en dag de cyphers die zij iedere vrijdagavond organiseren in het Keizerpark. In dat zelfde park staat hij altijd klaar om te bewijzen dat hij een wandelende freestyle-machine is en zo verdiende hij de titel 'Keizer van het Park'.

Twee jaar geleden startte de Gentse rapper met zijn 365 dagen freestyle project. Iedere dag dropte hij een freestyle track op Soundcloud, maar wegens uploading issues geraakte hij maar tot aan dag 275. Geen volledig jaar dus, maar toch al een prestatie op zich! Op 29 februari begon het echter weer kriebelen en dus besloot hij om zijn project te rebooten, maar dan met video's. 365 dagen lang freestylet T-Loc over classics of zelfgemaakte beats en krijg je dus elke dag een verse viddy op je beeldscherm!

Produce je toevallig zelf en heb je zin om deel uit te maken van dit project, aarzel dan niet en drop je creaties op zijn artiestenpagina's: Official Kraakpand Producties of T-loc.

 

 

Meestal rockt hij de mic alleen, zoals je in het filmpje hierboven ziet. 

 

Maar aangezien er altijd wel volk in de studio zit die up is voor een jam, zijn er ook al organische groepsessies onstaan. Zoals hier, wanneer Infinite Joy en Adam van Vagabundos op bezoek waren.

 

In een van zijn nieuwste filmpjes flowt hij over een beat van Sandman en daagt hij zelfs zijn mede-mc’s uit om beter te doen. “Voor al de mensen die denken dat ik dit niet meen… Dees is freestyle, hé gast! Probeer me maar eens na te doen!"

 

Wil je graag een excuus om 365 dagen achter je pc te blijven hangen of wil je gewoon meeviben? Abonneer je op dit YouTube kanaal om up to date te blijven!All new articles