CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

The Pharcyde viert 20ste verjaardag in VK concerts

Op maandag 4 april vieren The Pharcyde hun 20ste verjaardag met een concert in VK concerts. Het ondertussen legendarische collectief uit L.A. zakt af naar de Brusselse concertzaal om te tonen dat ze na al die jaren allesbehalve versleten zijn. Eerst zullen de hosts van de avond, Aral & Sauzé, het publiek op een performance trakteren. Om je alvast warm te maken voor de show van maandag, toont Chase je vijf absolute classics van Bootie Brown en Imani die je ongetwijfeld moet kennen.

Tickets zijn nog altijd te koop.

 

Runnin'

Runnin’ werd geproduceerd door J Dilla. De track is het eerste nummer op het album ‘Labcabincalifornia’ dat uitkwam in 1995.

 

Passin' Me By

Deze track werd gereleased in  2003 onder Delicious Vinyl Records. J-Swift producete de track met samples van onder ander Quincy Jones.

 

 

Drop

Ook 'Drop' verscheen op het ‘Labcabincalifornia’ album. De productie is van de hand van J Dilla, die gebruikmaakte van een vocal sample van de Beastie Boys.

 

 

Ya Mama

Zoals de titel al doet vermoeden bulkt deze track van de ‘ya mama’-grappen. De track kwam uit op het album 'Bizarre Ride II' dat verscheen in 1996.

 

 

She Said (Jay Dee Remix)

De orginele versie van 'She Said' staat ook op het ‘Labcabincalifornia’ album. J Dilla a.k.a. Jay Dee maakte later een succesvolle remix. Voor de clip trok de groep naar Amsterdam.All new articles