CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Supreme Bass w/ Tommy Milfnikka & Mr_Fuzz! videostream 5 mei

Op donderdag 5 mei wordt het wel heel warm tijdens de videostream want de koning van de bootyshake staat op het programma. Je kent hem als Tommy Milfnikka of Buda Civalizee. Hij brengt gegarandeerd vette beats en een bass om U tegen te zeggen. Geflankeerd door Mr_Fuzz! belooft dat de echte aftrap van de lente te worden. 
 

Milfnikka begon ooit als zanger bij Les Clochards Civilizees en groeide uit tot MC bij Civalizee Foundation. Hun bekende concept 'Hotel Jamaica' werd één van de grootste dancehall feesten van Europa en zo namen ze de hele scene over. Drie jaar geleden besloot Milfnikka dat zijn verhaal nog niet verteld was en kroop hij terug achter de draaitafels om te experimenteren met genres als hiphop, funk, twerk, future bass, trap, r&b en '80s. Voor iedereen wat. Nu beschrijft hij zijn stijl als bass music of black music.

Tijdens de livestream kun je vooral stevige future bass verwachten, een genre dat de laatste tijd aan een echte opmars bezig is en een van zijn favorieten, so be there van 19u00 tot 21u00:
 

 All new articles