Vijf producers om dit jaar in de gaten te houden volgens LTGL

Na de eindejaarslijstjes met de vele hots en nots van het voorbije jaar, wagen velen zich nu aan een voorspelling van wat komen zal. Wij legden ons oor te luister bij LTGL, die vijf producers tipt waar we volgens hem nog veel van zullen horen in 2016.

Foto door Heleen Declercq

 

Pippin.

Ondertussen geen onbekende meer, want deze negentienjarige student aan PXL-Music is de winnaar van de Champion Sound beatbattle. Het begin van veel meer! Kom meer te weten over Pippin in het interview dat we onlangs met hem deden. 

Pomrad

Deze Antwerpse keyboardspeler, producer en live performer verdient ook zeker een plaats in deze lijst. Hij werd in 2012 al vier keer genomineerd voor de Redbull Elektropedia Awards, maar nu wordt het tijd om echt door te breken.

Jameszoo

Mitchell van Dinther, beter bekend als Jameszoo, weet als geen ander een heel speciale sfeer op te wekken met zijn elektronische muziek, waarin hij onder andere invloeden van jazz en soul verwerkt. Check ook zeker zijn Boiler Room set op YouTube
 

LEGOVE

De jonge Rowdy Lewing uit Nederland maakt alleen nog maar muziek op zijn kamer, maar doet dit als de beste. Funky beats laat hij makkelijk overgaan in dromerige pianotunes.
 

Flako

Flako was onlangs nog te zien op Faded Weekender in Antwerpen en heeft net zijn debuutalbum 'Natureboy' uitgebracht, waarmee hij momenteel aan het rondtouren is.  All new articles