CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Vier gamevloggers die je zeker eens moet checken op YouTube

Dat Pewdiepie met zijn bijna 42 miljoen subscribers de bekendste gamevlogger van YouTube is, wist je waarschijnlijk al. Maar heb je al van namen zoals Captainsparklez en Skydoesminecraft gehoord? YouTube telt zoveel gamevloggers dat je de bomen niet meer door het bos ziet. Daarom zochten wij even wat YouTubers op die elke gameliefhebber zeker eens gecheckt moet hebben.
 

TheRPGMinx

De gamecommunity op YouTube bestaat vooral uit mannen, maar daar trekt deze dame zich niks van aan. Michelle, of beter bekend onder haar psydoniem Minx, is een van de weinige vrouwelijke gamevlogsters op de website. Minx brengt een mix van populaire en onbekende computerspelletjes, waarbij ze een aantal games zoals de supergrappige 'Garry’s Mod' regelmatig laat terugkeren. Eigenlijk doet ze gewoon wat ze wilt, zonder te kijken naar de views die een spel mogelijk zou halen. En dat siert deze vlogster. PS: de bulderlach van deze dame brengt je gegarandeerd zelf aan het lachen!
 

Markiplier

Markiplier is in een notendop de Amerikaanse versie van Pewdiepie. Met zijn 11 miljoen subscribers is hij een van de bekendere gamevloggers. Markiplier, of in het echte leven bekend als Mark, uploadt video’s waarin hij vooral populaire games zoals 'Five Nights At Freddy’s' en 'Mario Maker' speelt. De rode draad doorheen die video’s is entertainment dat vooral uit luide schreeuwen of overdreven reacties afkomstig is. En hoe vreselijk het ook klinkt, toch zal je er vaak mee moeten lachen. Markiplier is een charismatische YouTuber die games speelt die je zeker zullen interesseren.

 

Lionheartx10

De kans dat je al van deze naam gehoord hebt, is zeer klein. Lionheart is met zijn 160.000 subscribers een van de kleinere gamevloggers op de website. Deze vlogger brengt strategiespellen die hij volgens een strikt schema uploadt. Wat dit kanaal echt goed maakt, is de interactie met de kijkers. Jij kan met de YouTuber samen beslissen wat hij in de toekomst in het spel zal doen. Daarnaast weet Lionheart ook echt waar hij mee bezig is. Liefhebbers van strategiespellen moeten de video's van deze YouTuber zeker eens bekijken!

 

SeaNanners

SeaNanners, of in het echte leven bekend als Adam, was een van de eerste gamevloggers op YouTube. Zijn kanaal werd al bijna twee miljard keer bekeken en daar is natuurlijk een goede reden voor: zijn videos zijn hilarisch! Deze vlogger speelt slechts een paar games, waaronder 'Garry’s Mod' en 'Grand Theft Auto'. Maar dat kan je uiteindelijk niet veel schelen, want wat hij brengt, doet je wenen van het lachen. Of Adam nu voor de zoveelste keer in een spelletje zijn vrienden treitert, of de anderen weer eens te slim af is: alles wat hij doet, is hilarisch. Wie een goede portie humor zoekt, is bij SeaNanners aan het goede adres! All new articles