CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Views from the Six: deze 5 Instagrammers tonen Toronto op zijn mooist

Drake releasede enkele dagen geleden zijn nieuw album ‘Views’, oorspronkelijk ‘Views from the Six’. We wisten al dat Champagne Papi van zijn stad hield maar met dit album breekt hij toch even alle records wanneer het aankomt op heimathartstocht. Waarom Toronto zo graag zien? Welja, wie houdt nu niet van zijn thuisstad. Maar Toronto is bovendien heerlijk internationaal, telt daardoor talloze buurtjes, heeft momenteel een sterke music scene en mensen zijn er gewoon belachelijk vriendelijk.

Is een vlucht naar Oost-Canada je even te duur? Volg dan deze instagram-accounts om effectief enkele views van the Six te aanschouwen.

 


Visionelie

Visionelie of Jonathan Elie is zo’n beetje de main man van dit lijstje. Tussen zijn meer dan 700 foto’s vind je mooie portretten (van o.a. The Weeknd), rooftop-foto’s, skylines en architectuur snaps om van te kwijlen.

 


Jayscale

Jayscale is de nummer 2 tussen onze favorieten. Zijn foto’s zijn vergelijkbaar met die van Visionelie maar op zijn pagina vind je zo goed als uitsluitend kiekjes van Drizzy’s thuisstad.

 

 

Een foto die door soteeoh is geplaatst op


Soteeoh

Naast foto’s van de stad fotografeert Soteeoh geregeld basketbalpleintjes en optredens van o.a. Jazz Cartier, Goldlink & Ramriddlz.

 


Shaqvel

Shaqvel is een jong ventje met veel liefde voor zijn stad. Op zijn Instagram-pagina vind je zo goed als uitsluitend foto’s van Tehrono.

 


Bora.vs.bora

Op de foto’s van B o r a lijkt de stad wel op Gotham City, maar dan zonder pinguïns en jokers.All new articles