CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Vijf fashion spots in Hasselt die je gezien moet hebben

In Hasselt vind je niet alleen leuke zaken om iets te gaan eten of drinken maar ook tal van toffe winkels waar je de laatste trends kan shoppen. De grotere winkelketens bevinden zich op de Koning Albertstraat, zowat dé winkelstraat. De Chase-approved fashion spots die we hieronder voor jou in een lijstje gegoten hebben, zijn iets moeilijker te vinden maar het is de moeite meer dan waard! 

 


 

Titi + The German Kid

Titi + The German Kid is een Belgisch modelabel dat opgericht werd door Kristien Follon. In de winkel kan je al haar creaties vinden van T-shirts en sweaters met leuke opschriften tot tote bags. Vind je niet wat je zoekt in de winkel, dan kan je ook altijd een kijkje nemen op de webshop.

Schrijnwerkersstraat 20 /1, 3500 Hasselt

 


 

Poopoostyle

Attention skaterboys! Poopoostyle heeft alles wat jij zoekt: de coolste sweaters, de vetste sneakers en skateboards inclusief skate ramp. Merken als Trasher, HUF, Element enzovoort liggen hier voor het uitkiezen.

Minderbroedersstraat 25, 3500 Hasselt

 


 

Modami

Natuurlijk hebben we ook aan onze jonge vrouwelijke lezers gedacht! In het voormalige pand van de winkel Copines, dat zich nu een kleine honderd meter verder gevestigd heeft, bevindt zich het hippe Modami. Hier vind je de leukste sweaters, kleedjes, shoe fringes en andere accessoires waaronder mooie armbandjes.

Dokter Willemsstraat 12, 3500 Hasselt

 


 

Lunetiq optiek

Hippe brillen zijn de laatste jaren niet meer weg te denken uit het straatbeeld en dat heeft Lunetiq goed begrepen. Nadat je hebt staan wegdromen bij de leuke monturen in de etalage moeten we je waarschijnlijk niet meer overtuigen om de optiek binnen te stappen. Brillenliefhebbers kunnen hier mooie merken zoals Yellows Plus, Mykita en Garrett Leight vinden. In de zomer kan je jezelf dan weer verwennen met een montuur van Komono crafted.

Maastrichterstraat 73, 3500 Hasselt

 


 

Clinic

Wil je graag in Clinic gaan shoppen dan rek je best wat tijd uit want de winkel is op zijn zachtst gezegd groot. Op het gelijkvloers vind je de mannencollectie, op de eerste verdieping hangt de vrouwencollectie. Naast leuke kledingstukken spotten, kan je hier vaak ook genieten van een dj-set in de Mini Cooper of op de tweede etage een lekker Italiaans hapje eten. ‘Het oog wil ook wat’ komt hier volledig tot zijn recht. Cliniq biedt een grote reeks merken aan waaronder Canada Goose, Paul Smith, Seven for All Mankind enzovoort.

Demerstraat 73, 3500 Hasselt

 

Check ook:
Vijf Chase-approved hangouts in BrusselAll new articles