CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Vijf lokale hiphoptracks die je deze week gecheckt moet hebben

Het was een bewogen week voor België. Toch lieten de lokale artiesten zich niet uit hun lood slaan en blijven ze nieuwe stuff maken. Onze wekelijkse update van lokale releases loont dus opnieuw de moeite! Tourist LeMC was de grote overwinnaar van de Vlaamse Rap Awards en de officiële release van z’n track ‘Horizon’ is de kers op de taart. Ook The Re:Freshed Orchestra, Tweet God en Ramzi speelden zich in de kijker met hun nieuwe tracks. Ten slotte mag je ook de collab tussen ZwartWerk, Soul Shakers en KD Soundsystem niet gemist hebben.  

 

 

The Re:Freshed Orchestra - Blind Man

The Re:Freshed Orchestra uit Rotterdam releasete de nieuwe track ‘Blind Man’. De band hoort bij het Top Notch label en heeft veel tijd in de studio doorgebracht om hun nieuwe project in te blikken. Op 4 april droppen ze het nieuwe album op hun release party in de Melkweg.

 

 

Tweet God - Weinig Tijd

Tweet God van Eigen Makelij introduceert z’n nieuwste track als volgt: “Tweet God is inna rush & he doesn’t have a lotta time folks! Short, swag & loud is the movement”. Voor 'Weinig Tijd' spit Tweet God a.k.a. Panini van Team Panini op een productie van YOUNG BACON GOD.

 

 

KD Soundsystem & Soul Shakers - Met Mij Mee (feat. ZwartWerk)

Het amsterdamse collectief KD Soundsystem heeft samen met Soul Shakers hun nieuwe clip 'Met Mij Mee' gelanceerd. Ook ZwartWerk werkte mee aan de track.  Zelf omschrijven ze de track als tropische vibes gecombineerd met de electronische trap en twerk sound

 

 

Ramzi - 1 uit de 1000 (Produced By Majestro)

Het afgelopen jaar heeft Ramzi veel tijd in de studio gespendeerd. 2016 wordt ongetwijfeld een beloftevol jaar voor de mc uit Antwerpen. Voor de productie van de track ‘1 uit de 1000’ kon Ramzi zoals altijd rekenen op A-Team bezieler Majestro.

 

 

Tourist LeMC - Horizon ft. Wally

Tourist LeMC won in maar liefst drie categorieën op de Vlaamse Rap Awards. Congrats! Hij gaat verder op z’n succesvol elan met de officiële release van z’n track 'Horizon'. De collab met Wally kan je vinden op ‘En Route’, het album van Tourist dat verscheen onder Top Notch.

 

 

Check ook:
Vijf lokale hiphoptracks die je vorige week gecheckt moest hebbenAll new articles