CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Vijf lokale hiphoptracks die je deze week gecheckt moet hebben

De afgelopen week werd weer heel wat nieuwe stuff uitgebracht door artiesten van Belgische bodem. Chase stelt je de vijf interessantste releases voor in onze wekelijkse update. Na lang wachten werd het geduld van de fans van Ice Pili Pili en Boeze Bas beloond, want beiden brachten ze langverwacht werk uit. Maar ook Viziez en het Antwerps collectief NoMoBS kwamen met nieuw materiaal op de proppen. Ten slotte geeft Dendy nog een voorproefje van z’n aankomende ep met de release van z’n track ‘Pauze’.

 

Viziez - Neem Ni Op (Prod. By Senpai Tourist)

Viziez heeft de eerste track van z’n nieuwe ep ‘De Omgekeerde Wereld’ gedropt. In ‘Neem Ni Op’ probeert de rapper een rechte lijn te trekken in een wirwar van emoties. Senpai Tourist zorgde voor de beats van het nummer. ‘De Omgekeerde Wereld' komt in april uit en bevat producties van Penny, Zelfkweek en Juice.

 Ice P - Jongen Van De Straten (Prod by Luviuz)

Het geduld van de fans van Ice P a.k.a. Ice Pili Pili werd op de proef gesteld. Maar nu heeft de Antwerpse mc de clip van z’n nieuwste track ‘Jongen Van De Straten’ gereleaset. De track is de eerste release van z’n ep ‘Trouwen met de Streets’. Luviuz producete de beats voor het nummer.

 

NoMoBS - Tnawies

Eerder was de behind the scenes video al te zien van de nieuwe videoclip van NoMoBS. De nieuwe track ‘Tnawies’ van Antwerpse collectief NoMoBS werd geproducet door Salahdine Ibnou Kacemi. Voor de clip konden Salah, Eazy Lo, R8 & Mike rekenen op Samir El Jattari.

 Dendy - Pauze

Met de release van het nummer ‘Pauze’ geeft Dendy een voorsmaakje van z’n aankomende ep ‘Beer'. De track luidt een evolutie in volgens Dendy. Boezemusic nam de beats voor z’n rekening, en SS1PRODUCTIONS zorgde voor de clip.

 Boeze - Goeiedag

Goed nieuws voor de fans van Boeze Bas. De mc heeft z’n nieuwste track ‘Goeiedag’ uitgebracht. ‘Goeiedag’ werd gemixt en gemasterd door Fatty K. Zelf vindt Boeze dat hij té lang niets met z’n eigen muziek heeft gedaan, en daarom besloot hij een nieuw nummer te releasen.

 

Check ook:
Vijf lokale hiphoptracks die je vorige week gecheckt moest hebbenAll new articles