CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Vijf lokale hiphoptracks die je deze week gecheckt moet hebben

Onze lokale hiphophelden hebben heel wat nieuw materiaal gedropt de afgelopen week. Chase maakt als van ouds een selectie van de interessantste releases van eigen bodem. Brussel wordt sterk vertegenwoordigt door STIKSTOF die hun videoclip ‘Ja Dan’ aan de wereld lieten zien en ook Krisy pakt uit met een toptrack. Het Gentse duo van Gangthelabel heeft niet stilgezeten na hun ‘Muzik’ tape en hetzelfde geldt voor Cedje die een nieuwe track op ons losliet in afwachting van z’n eerste officiële album. Ten slotte moet je ook zeker de eerste track van de nieuwe ep van J. Thomas zeker checken!

 

 

J.Thomas - Heading For Love (Ft.IAMGUNZ)

J. Thomas dropte de eerste track van z’n nieuwe mixtape ‘Time Is Love’. ‘Heading For Love’ is een collab met de Antwerpse rapper IAMGUNZ dat werd gereleased onder Graphic Sounds. Voor de beats zorgden de BeatBrothers.

 

 

STIKSTOF - Ja Dan

Het Brussels collectief STIKSTOF kwam afgelopen week met de videoclip van hun nieuwe track ‘Ja Dan’ op de proppen. Volgens de Brusselse broeders is de clip, die door Gogoplex is gemaakt, ongezien in de hele scene. Op 15 april vindt in het stamcafé van STIKSTOF de vinylrelease plaats.

 

 

Krisy - Relation (PROD. DE LA FUENTES)

Brussels mc Krisy heeft z’n nieuwe videoclip ‘Relation’ gereleaset. Tegelijkertijd kwam ook de volledig nieuwe ep ‘Parmi Vous’ online. De ep werd gedropt onder het Le Jeune label.

 

 

Gangthelabel - Swag O.D. (Prod. Kuston)

Dries en Aswin van het Gentse Gangthelabel hebben nog maar net de release van hun mixtape ‘Muzik’ achter de kiezen en halen nu al nieuw materiaal tevoorschijn. De track ‘Swag O.D.’ is een productie van Aswin. Op de videoclip die in Nederland wordt gemaakt is het nog even wachten.

 

 

Cedje - Fuck You Freestyle

Cedje bracht de laatste tijd heel wat uren door in de studio om er z’n eerste project in te blikken. Fans van de mc moeten dus nog eventjes wachten, maar in afwachting dropte Cedje een nieuwe track. ‘Fuck You Freestyle’ is een track gepdruceerd voor Strait Up Beats.

 

Check ook:
Vijf lokale hiphoptracks die je vorige week gecheckt moest hebbenAll new articles