CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Vijf lokale hiphoptracks die je deze week gecheckt moet hebben

Er verscheen weer heel wat verse hiphop van eigen bodem de voorbije week. Onze aanraders van deze week moet je ongetwijfeld gecheckt hebben. Gent represent met de nieuwe releases van Boemblacka en Uberdope, maar ook Brussel wordt vertegenwoordigd door Caballero & JeanJass en G.A.N. Ten slotte releasete Daniël Busser de track ‘Vrije val’ in afwachting van z’n aankomende ep.

 

Caballero & JeanJass - Merci beaucoup 

Cabellero en z’n partner in crime JeanJass hebben hun nieuwe track ‘Merci beaucoup’ gedropt. De track van het Brusselse duo komt uit op hun ep ‘Double hélice’, die op 22 april wordt gereleaset. Voor de beats van ‘Merci beaucoup’ zorgde Hugz Hefner.

 

Daniël Busser - Vrije val 

Binnenkort verschijnt de tweede ep van Daniël Busser. In afwachting daarvan dropte hij ‘Vrij val’, geproducet door CJ Calvin. ‘Vrije val’ is een collab waarop ook de Gentse mc’s CJ Calvin en Raab te horen zijn.

 

Boemblacka - Boemboem (Officiële Videoclip)

Boemblacka is back in business. Z’n release ‘Boemboem’ is de eerste track van de aankomende ep ‘Vreemdelingen maar geen nieuwelingen’. De rapper vormt samen met Mr. Tranquil het Ghent-based duo Buitlanderz.
 

 

G.A.N - Appelle-moi G.A.N

De nieuwste video van G.A.N. is er. De track ‘Appelle-moi G.A.N.’ is terug te vinden op het album ‘Texte symbole’ dat de rapper net uitbracht. ICO producete de beats voor 'Appelle-moi G.A.N.'.

 

Uberdope - Disco disco

Uberdope releasete hun jongste single ‘Disco disco’ . Het Gentse trio sleepte tijdens de afgelopen Vlaamse Rap Awards de prijs voor Beste Groep in de wacht en bewijzen met ‘Disco disco’ waarom. In de video is ook de secret temptation van het trio te zien, weet jij wie?

 

Check ook:
Vijf lokale hiphoptracks die je vorige week gecheckt moest hebbenAll new articles