CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Vijf lokale hiphoptracks die je deze week gecheckt moet hebben

Tijd voor je dosis Belgische hiphop van deze week. Niet de minste passeren de revue in deze update. Zo maakte TWEET GOD een track om 4/20 te vieren en het Brusselse collectief L'Or Du Commun releasete een nieuwe videoclip. Het nieuwe album ‘De omgekeerde wereld’ van Viziez is gedropt en ook de nieuwe plaat van Castro wordt enthousiast onthaald. Ten slotte mag je ‘La Valise (Part II)’ van Romeo Elvis en Le Motel niet gemist hebben.

 

TWEET GOD - 100

TWEET GOD a.k.a. Panini van Team Panini heeft 4/20 gevierd met de release van een nieuwe track. Zelf introducet hij ‘100’ als “Keepin it hunnid, that’s by any means necessary”. De producer van het 4/20-nummer is Mike WiLL Made-It en voor de clip zorgde BACON GOD.


 

Castro - De liefde

Castro heeft z’n comeback niet gemist. Het album ‘Antidepressiva’ werd enthousiast onthaald. De track ‘De liefde’ doet het bijzonder goed en Castro is met z’n entourage volop bezig met het inblikken van de videoclip.


 

Viziez - Omgekeerde wereld

Na de track ‘Neem ni op’ heeft Viziez ook de rest van de 'Omgekeerde wereld' ep gedropt op SoundCloud. De titeltrack van de ep moet je zeker gecheckt hebben. Op de nieuwe ep zijn ook beats van Penny, Zelfkweek en Juice te horen. Voor de beat van ‘Omgekeerde wereld’ kon Viziez rekenen op Senpai Tourist.


 

Roméo Elvis x Le Motel - La Valise (Part II)

Rapper Roméo Elvis en producer Le Motel doen al langere tijd collabs samen. De boys uit Brussel releaseten samen hun album ‘Morale’. Le Motel heeft afgelopen week ook de track ‘La Valise (Part II)’ op z’n SoundCloud gedropt.


 

L'Or Du Commun - Trèfle D'or

Het collectief L’Or Du Commun kwam met een nieuwe track én videoclip naar buiten. Met ‘Trèfle D’or’ toont de Brusselse bende wat ze in petto heeft, want deze lente zal ze meer nieuwe stuff droppen. In afwachting daarvan kan je genieten van deze old school track.

 

Check ook:
Vijf lokale hiphoptracks die je vorige week gecheckt moest hebbenAll new articles