CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

5 lokale hiphoptracks die je deze week gecheckt moet hebben

Hier zijn we met een verse portie Belgische hiphop. Deze weken passeren artiesten uit alle uithoeken van ‘t land de revue. De West-Vlaamse Samoerai dropte z’n ‘Freeverse XX’ en Halve Neuro maakt je nieuwsgierig naar z’n nieuwe mixtape met de track ‘Zeker Da’. De jongens van Team Marmalade releaseten de eerste video van hun nieuwe album en ook IAMGUNZ kondigt een nieuwe ep aan met een nieuwe single. Ten slotte moet je zeker de jongste track van Nixon checken.

 

 

Nixon - Ride

Nixon Nizzy releasete z’n nieuwste nummer ‘Ride’. De Brusselaar trok naar Spanje om de video in te blikken met z’n maat Musonda Charly Jr. BBL & NegDee boksten de beats ineen.

 

 

Samoerai - Freeverse XX

Samoerai kwam afgelopen week op de proppen met een onverwachte freeverse. De West-Vlaamse Online Cypher dropte de ‘Freeverse XX’. Voor de beats zorgde z’n homie Brecht.

 

 

IAMGUNZ - Johnny Mad Dog

In afwachting van de aankomende mixtape ‘Trap Disciple’ heeft IAMGUNZ de track ‘Johnny Mad Dog’ gedropt. De Antwerpse rapper werkt volop aan zijn mixtape die in juni verwacht wordt. Lexi Banks producete de teasing track.

 

 

Baz, Don Luca & Roncha - Smakelijk

Jullie muzikale honger naar nieuwe stuff van Team Marmalade wordt gestild met hun nieuwste video ‘Smakelijk’. De video is de eerste van het nieuwe Bitterzoet album. Voor ‘Smakelijk’ konden Baz, Don Luca en Roncha rekenen op producer Fatty K.

 

 

Halve Neuro - Zeker Da

Fans van Halve Neuro, opgelet! De Antwerpse mc heeft z’n nieuwe track ‘Zeker Da’ gedropt. Het nummer is de eerste pick van een reeks nieuwe tracks die klaarliggen voor z’n aankomende mixtape, die later dit jaar uitkomt. Dat belooft!

 

 

Lees ook:
Vijf lokale hiphoptracks die je vorige week gecheckt moest hebbenAll new articles