CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

5 redenen om de KPM cup te checken

Donderdag 5 mei is dit jaar niet enkel een hoogdag voor de Kerk, maar ook voor skatend Limburg (en omstreken). De strijd om de titel barst dan weer los op de achtste editie van de KPM cup, de Hasseltse skatecontest. Maar ook als niet-skater heb je dit jaar zeker voldoende redenen om af te zakken naar het Kapermolenpark. We geven je vijf redenen waarom je de KPM cup 2016 niet mag missen!

Our very own Chase stage

Jawel, dit jaar host Chase een stage op de KPM Cup. Mister Critical, Jewels, Faisal en Hakim zullen zorgen voor de nodige portie bass, trap, funk, hiphop, soul, house, reggae ...

Local talent spotten

De KPM cup staat bekend als showcase voor de beste skate tricks. Dit voor jong en oud, gesponsord en niet-gesponsord, mannen en vrouwen. Ze nemen het tegen elkaar op in drie disciplines: street, bowl en best trick.

Je laten gaan aan de foodtrucks

Ook de caloriefans blijven niet op hun honger zitten op KPM. Er zullen verschillende foodtrucks de hongerige skaters voorzien van all sorts of goodness! Wat dat dan juist is? Kom het gewoon checken op 5 mei!

Goodie hunting op de market

Ook de markt op KPM is elk jaar the place to be. Hier kan je leuke kleding, gadgets and other stuff vinden. Dé plaats om inspiratie op te doen en jouw outfit te pimpen.

Hiphop uit eigen streek

En wanneer de winnaars bekend zijn, je oufit strak zit en je buik rond is gegeten, is het tijd om te ‘hengen’ samen met Roach. Deze Hasselaar liet zijn beste lyrics al horen tijdens de jongste editie van Limbomania en is ready to bust some rhymes op KPM.All new articles