CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Vijf redenen waarom The Gaslamp Killer geen doorsnee dj is

Op 22 maart komt The Gaslamp Killer naar de Vooruit. De Amerikaanse dj en producer werd samen met STUFF uitgenodigd door LeFtO om te performen op het evenement van Democrazy. Laat er geen twijfel over bestaan: het alter ego van William Bensussen zal je niet onberoerd laten als je hem live aan het werk ziet. Niet alleen zijn z’n sets zijn energiek en gevarieerd, ook de man achter de draaitafels is op zich een bijzonder figuur. Wij lijsten enkele coole weetjes over The Gaslamp Killer voor je op om je klaar te stomen voor een ongetwijfeld onvergetelijke performance.

 

 


Bijnaam met bijzondere betekenis
​William Bensussen koos niet zomaar voor de naam ‘The Gaslamp Killer’. Hij begon namelijk te draaien in het ‘Gaslamp District’ in z’n hometown San Diego. Zijn unieke stijl en muzieksmaak sloegen niet altijd aan, waardoor hij als een party killer werd aanschouwd. Met als gevolg dat hij zichzelf ‘The Gaslamp Killer’ ging noemen.

 

 

Taste the rainbow with #CatnipKiller the Lion King

Een foto die is geplaatst door Charlie The Catnip Killer ™ (@catnipkiller) op

 

 

The sun always makes me sneeze! #CatnipKiller

Een foto die is geplaatst door Charlie The Catnip Killer ™ (@catnipkiller) op


Z'n coole kat, Charlie
Als je Gaslamp volgt op social media zag je ongetwijfeld z’n kat Charlie al eens voorbij komen. Hij beschouwt de perzische kat - die zelfs z’n eigen instagram page heeft - zowat als z’n kind.

 

 

Energieke sets met dito dancemoves
Wie The Gaslamp Killer nog niet live aan het werk heeft gezien bereidt zich best voor op een unieke ervaring. De sets van Gaslamp zijn een explosie van energie waarbij hij varieert van traditionele Turkse muziek tot beestige beats.

 

 

 


Serieus spacy stuff
Aan spiritualiteit ontbreekt het The Gaslamp Killer ook niet. Zowel z’n sets, artwork als kledij zijn op z’n minst spacy te noemen. Check it out

 

 

Scratching skills
Gaslamp Killer heeft ook sterk ontwikkelde scratching skills. Elke set laat hij z’n vingervlugheid los op het publiek. Tijdens z’n set in de Vooruit zal dat ongetwijfeld ook het geval zijn.

 

Lees ook:
De 5 dopeste eigenschappen van Denzel CurryAll new articles