CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Waag je kans om te performen op de Street Talentshow

Brusselse street talents, opgelet! Op 14 februari organiseren geëngageerde jongeren uit de hoofdstad audities voor de enige echte Street Talentshow in de Vaartkapoen. Beschik jij over skills binnen bijvoorbeeld street basket, street soccer, circus, breakdance, dans of street workout die zeker gezien moeten worden? Of maak je indruk met rappen of stand-up comedy? Schrijf je dan zeker in voor de Street Talent audities door een mail te sturen naar urban.compagny@hotmail.fr.

De gesloten audities vinden plaats op zondag 14 februari. Na bevestiging van de organisatie krijg je een uur toegewezen wanneer je zal performen. In de week na je auditie beslist Street Talent of je act goed genoeg was voor de finale Street Talentshow op zaterdag 9 april, waar je dan voor een volle zaal mag optreden. In de aanloop naar die finale kun je genieten van aangepaste workshops om je skills te finetunen.

Maar dat is nog niet alles, want de winnaar van deze talentenjacht ontvangt een geheime prijs en krijgt de kans om meer op te treden. Aarzel dus niet en waag je kans!All new articles