CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Waarom we blij zijn dat Gucci Mane weer vrij is

De uit Atlanta, Georgia afkomstige Gucci Mane La Flare moest in maart 2013 naar de gevangenis vanwege agressief gedrag tegenover fans na shows. Een maand later kwam hij vrij nadat hij zijn borg van $75 000 had betaald. De dag nadien werd hij echter opnieuw gearresteerd omdat hij de voorwaarden voor zijn voorwaardelijke vrijlating had geschonden. Gucci Mane kreeg vervolgens een vonnis van 20 jaar. In december pleitte hij schuldig en werd hij veroordeeld tot een celstraf. Het pleidooi was echter dat hij in het najaar van 2016 vrij zou komen. Dat gebeurde uiteindelijk op 26 mei. De eerstvolgende maanden staat hij nog onder huisarrest.

Wij zijn alvast blij met zijn vrijlating en wel hierom: 
 

Nieuwe Release

Big Gucci is nog maar een dag vrij en hij dropt al een track genaamd 'First Day Out The Feds'. De track is geproducet door de bekende Mike – Will Made It. Gucci brengt hier zijn legendarisch flow over een heel donkere, bass heavy trap beat. De track staat nog maar een paar dagen online en heeft al meer dan 600k plays op SoundCloud.

UPDATE: ondertussen heeft Gucci deze track al terug offline gehaald.
 


Snapchat

Gucci Mane La Flare kondigde ook aan dat hij op snapchat te volgen is. Verwacht veel snaps van harde trap nummers recht uit de studio. Volg GuwopSnap op Snapchat.

Tournee

Gucci gaat in september ook weer op tour en nodigt zijn vrienden uit. De tour heet 'The Stars Of The Trap' en zal doorheen 20 verschillende steden gaan, spijtig genoeg enkel in de US. Wij zullen de Guwop energy dus niet in Europa kunnen bezichtigen. 
 

Mixtapes

Veel mixtapes en veel singles zijn te verwachten nu hij opnieuw zijn dagen in de studio zal doorbrengen. In 2015 dropte Big Gucci al meer mixtapes en albums dan alle rappers in de game gecombineerd en dat allemaal terwijl hij in de gevangenis zat. Beluister hier zijn laatste mixtape met producer Zaytoven.

 


 

Third day out! #WOP

Een video die is geplaatst door Gucci Mane (@laflare1017) op


Nieuwe Gucci

Men spreekt van een changed man en dat mag je letterlijk nemen. Gucci Mane heeft de gevangenis verlaten met een aantal kilos minder en een afgetraind lichaam. Guwop ziet er gezond uit en klaar om terug met volle snelheid in zijn muziek te vliegen. All new articles