CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Wat je niet mag missen op de Hyper Cultcha Cultural Market

Zaterdag 22 mei toveren Cultuurcentrum Ter Dilft en GL$ de parkeergarage in Bornem volledig om tot de urban cultuurmarkt Hyper Cultcha. Je kan die dag op de 4000 m² grote dakparking terecht voor fashion, pop-up stores, food trucks, een pro skaters contest, proeverijen, upcoming kunstenaars en nog veel meer. We lijsten hieronder alvast even op wat je volgens ons zeker niet mag missen.

 

Sneaker customising door Sir-Jo en zijn zoontje

Als je dacht dat een cool paar sneakers al voldoende was, zit je goed mis. Sir-Jo komt namelijk all the way van Rotterdam om je schoenen helemaal te customizen. Met verf en penseel gaat hij aan de slag zodat jij binnenkort met een uniek paar aan je voeten rondloopt. Hij wordt vergezeld door zijn zoontje Sir-Jo JR die het schoeisel van de jongste sneakerheads zal pimpen.


 

Ilyas Touba, wereldkampioen Panna 2014

Ilyas was amper 17 jaar oud toen hij werd benoemd tot wereldkampion Panna. Hij is letterlijk één met zijn voetbal en weet er ongelofelijke tricks mee uit te halen. Niets lijkt hem te moeilijk. Benieuwd? Hierboven heb je al een voorproefje van wat er 22 mei te wachten staat. 

 

Skate contest by VERDAD, BANDZ & Friend Productions met stevig prijzengeld

Wij zijn hélemaal weg van het idee om een skate contest in een parkeergarage te houden. We lezen op Facebook zelfs iets over een hill bomb. Dope! Pro of non pro, iedereen is welkom om zijn beste beentje voor te zetten en misschien wel een deel van het prijzengeld mee naar huis te nemen.

 

Break dance act door Flash Family Crew

Deze Mechelse dance crew viert dit jaar zijn vijftiende verjaardag. Wij zijn benieuwd of ze daardoor een nog zottere choreo uit hun hoed toveren. Nice to know: Flash Family heeft zijn naam te danken aan Grandmaster Flash, producer van de eerste breakdanceschijven.

 

Tattoos door Glorybound Antwerp

AK93 en MxW van Glorybound Antwerpen zijn ook van de partij. Zij zullen de bezoekers, tenminste, zij die het aandurven, van handpoked tattoos voorzien. Het verschil met een gewone tattoo is het feit dat deze handpoked versies op de old school manier met inkt en naald gezet worden. Er komen dus geen tattoo machines aan de pas.

 

Toch nog nieuwsgierig naar de andere standhouders en acts? Check dan zeker het Facebook event van Hyper Cultcha. All new articles