CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Win tickets voor Kanye West zijn albumvoorstelling + Yeezy Season 3

Al wekenlang houdt Kanye West de hele muziek- en modewereld in spanning voor de voorstelling van zijn nieuwe album en de nieuwe collectie van zijn nu al legendarische kledinglijn, Yeezy. Deze show gaat door in Madison Square Garden in New York en belooft een waar spektakel te worden. Je hoeft gelukkig geen jaarloon op te hoesten om dit bij te wonen want de show zal ook live gestreamd worden in 700 bioscoopzalen verspreid over 23 landen. En Chase geeft 2 duotickets weg voor de livestream in Kinepolis Brussel

 

Op donderdag 11 februari zal Kanye West zijn nieuwste kledinglijn en album 'WAVES' voorstellen via een livestream in...

Geplaatst door Chase op woensdag 10 februari 2016


Ga naar het bovenstaande bericht op onze FB-page en vertel ons in een reactie op het bericht hoe de show er volgens jou uitziet en tag je vriend of vriendin die je mag vergezellen naar deze premiere. Denk zoals Kanye en misschien mogen jullie dan wel getuigen zijn van dit spektakel.

Maar wat mogen we verwachten van deze show? Dit weten we al:

Van Swish naar Waves naar T.L.O.P. 

Nog steeds blijft de albumtitel van Mr. West een raadsel. Het laatste dat we weten, is dat T.L.O.P. is een acronym voor de albumtitel. Kanye zaaide hiermee veel verwarring en beloofde via Twitter gratis Yeezys en een ticket voor de voorstelling voor al degenen die de titel kunnen raden.


Gastartiesten

Naast het mysterie van de titel blijft het ook gissen wie er nog allemaal op Kanye zijn nieuwe LP te horen zal zijn. Op de eerste single No More Parties In LA wordt hij vergezeld van de officieuze burgemeester van Compton, Kendrick Lamar. Ook Ty Dolla $ign, Post Malone, Sia en Vic Mensa zullen te horen zijn op het album. Hij postte enkele weken geleden ook een foto van een volgeklad notebook, wat de fans doet speculeren. Uit de krabbels kunnen we ook de namen van Earl Sweatshirt, de A$AP Mob en Chance The Rapper ontwaren.

Madison Square Garden

De albumvoorstelling en modeshow vinden niet toevallig plaats. Net nu begint de New York Fashion Week en deze show wordt sowieso al één van de meest besproken onderwerpen. Het feit dat deze plaats vindt in Madison Square Garden bevestigt het megalomane van deze show. Eerder deze week verscheen ook dat voor deze show 1200 figuranten gevraagd werden om mee te helpen aan dit spektakel. De hele voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door Vanessa Beecroft, bekend voor haar visual performances.

New Yeezy season

Regel alvast een tent om te kamperen bij je favoriete sneakerstore. De nieuwe Yeezy collectie wordt nog groter, gekker en goedkoper All new articles