CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Yung Lean, the saddest boy in town is back

Op donderdag 21 april komt Yung Lean vergezeld van zijn achterban naar VKconcerts in Brussel. De 19-jarige Zweed heeft na ‘Unknown memory’ een nieuw pareltje uit dat ondertussen misschien al in jouw platenkast of in je iTunes bibliotheek staat te blinken. Wat de jonge rapper precies in petto heeft kunnen we nog niet voorspellen. Om de keuzestress van wel of niet een kaartje te kopen voor zijn concert te verminderen, doen wij alvast ons best om je toch te overtuigen door enkele van Yung Leans kwaliteiten in de spotlights te zetten.

Foto door Piczo
 

 

Warlord out 2/25 link in bio love leany

Een video die is geplaatst door @yunglean2001 op


Warlord

In 2013 verscheen de jonge Jonatan Leandoer Håstad met zijn eerste mixtape op de radar van verschillende grote blogs. Enkele jaren later mogen we zijn tweede album, ‘Warlord’, verwelkomen en bevestigt hij een mooi schoolvoorbeeld te zijn van “jong geleerd, oud gedaan”. Misschien heeft zijn vader, die romanschrijver is en boeken vertaalt, iets te maken met de geniale en soms hilarische teksten van Yung Lean. Op zijn nieuwste verwezenlijking klinkt hij al een heel pak volwassener maar in de Verenigde Staten zou de 19-jarige sad boy eigenlijk niet eens legaal binnen geraken op zijn eigen optredens mocht hij niet zelf op het podium staan.


 

Proud to be fout

We zijn het er waarschijnlijk allemaal over eens dat de jonge Zweed de titel van cultfiguur verdient. De muziekclips van oude songs zoals ‘Hurt’ en ‘Oreomilkshake’ lijken wel het werk te zijn van een 14-jarige die net ontdekt heeft hoe hij zijn green screen moet gebruiken. Maar sommige dingen zien er nu eenmaal zo slecht uit dat het goed wordt en zelfs een heuse internetmeme worden. Als je even geen zin meer hebt om verdrietig te zijn met je Arizone iced tea in de hand kan je met gelimiteerde photoshop-skills zelf je eigen foto’s zo edgy maken als die van Leandoer.
 

 

 
 

Philadelphia

Een foto die door yunglean2001 is geplaatst op


Fashion icon

De meeste mensen zouden zich er niet aan wagen om met Uggs en een 7/8-broek door Brooklyn te wandelen maar Yung Lean doet het toch maar en hij komt er dan nog mee weg ook. Zijn trouwe Gucci slippers, waarmee jij nog niet dood teruggevonden wil worden, combineert hij met witte sokken en een groene pyjamabroek. Dingen waar Jani Kazaltzis prompt een hartaanval van zou krijgen zijn dagelijkse kost voor Yung Lean. Wij geven hem daarvoor een welverdiende 10 op 10 voor originaliteit.Sad Boys Entertainment

Als je er zelf zo stylish als de sad boys crew wil uitzien kan je terecht in hun webshop waar je voor een degelijke prijs de zachtste pullen kan aanschaffen om nog even in na te winteren of een leuk petje kan kopen om de beginnende zonnestralen te trotseren. Of je kan gewoon op 21 april naar de VK komen nadat je je bankrekening hebt leeggehaald om je tegoed te doen aan de merch die ook altijd on point is.

 

Meer dan de helft van hun Europese tour is uitverkocht

Om een zwaar geval van FOMO (fear of missing out) te vermijden wordt het serieus tijd om te stoppen met twijfelen en gewoon naar de website van de VK te gaan en je kaartje te bestellen. Trek de allermooiste jurk aan die je in de kleerkast van je oma vindt zoals in zijn clip van ‘Miami Ultra’ en kom met ons mee feesten.All new articles