CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

About

Wie?

Chase is een community van storytellers op ontdekkingstocht in de stad. Chase zoekt de invloeden die verandering in gang zetten.

 

Wat?

Wij maken inspirerende stadsverhalen op maat van de online community: blogposts, interviews, korte en interactieve video’s, live videostreams, Facebook-foto’s, … die de community wil delen met elkaar.  Alles wordt gedeeld op de Chase - kanalen in 4 thema’s: urban music, lifestyle, creatives en society.

 

Hoe?

Chase gebruikt de kracht van het internet om verhalen te vinden, op een originele manier te vertellen en om ze te delen met de hele community. We ondersteunen iedere individuele verteller van de community. Zij komen samen in de Chase hubs in 4 steden om een beter verhaal te realiseren. Daarom zoekt Chase ook de concepten en de invloeden die meer en een beter bereik verdienen en onderneemt actie om ze mogelijk te maken.

Over het merk Chase 

Chase music

Chase Music is onze Community met honderden Social Media Storytellers die content maken voor een digital-first publiek. We creëren boeiende verhalen die culturele en sociale verandering stimuleren. De community maakt deze content voor de verschillende Chase kanalen of voor de kanalen van de individuele content makers. Dit altijd over thema's zoals urban music, maatschappij en lifestyle die jaarlijks een miljoenenpubliek van milennials en Gen Z'ers bereiken.
chase.be - sinds 2012

Chase Academy

Chase Academy is ons Talent Netwerk voor Digital Storytellers dat jaarlijks 2 postgraduaten over digital storytelling en digital content organiseert voor meer dan 100 studenten. Tijdens de programma's komen onder meer internationale top docenten naar België (Facebook, Google, Instagram, Al Jazeera, AJ +, BBC, This American Life, Vice, Columbia School of Arts, i-Docs, Diagonal View,...) om hun ervaring te kunnen overbrengen naar de studenten. Vroeger stond dit bekend als REC.be
chaseacademy.be – sinds 2007

Chase Creative

Chase Creative is ons Social Storytelling Agency voor hoogwaardige merken. We creëren oprechte sociale verhalen die merken helpen om communities op te bouwen. We gebruiken onze ervaring in publicatie om andere bedrijiven te doen groeien en om een strategie op te bouwen met conversie als doel. Of het nu gaat om boeiende sociale verhalen, kwalitatieve verhalend podcasts of micro-content, wij helpen merken en individuen om beter te worden in 'everything social'.
chasecreative.be – sinds 2017

Chase Logo's  

Download onze Chase logo's hier.

‚Äč

Chase Persfoto's  

Download onze Chase persfoto's hier.