CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

10 lokale hiphoptracks die je afgelopen weken gecheckt moest hebben

Het is een tijdje geleden dat we een artikel hebben geschreven rond de nieuwste lokale hiphop releases. Om het goed te maken voorzien we jullie deze week van een dubbele dosis. Van gevestigde namen in de game tot nieuwkomers, van Nederlands tot Frans en zelfs Engels. Het zit er allemaal in.

 

Safi, Porto, Cloos & Tiewai - Overal

‘Overal’ werd al snel één van de anthems uit de 'EM8' compilatie. Eigen Makelij komt nu dan ook met een verse clip. En nu kennen ze overal de sound

 

Visionz - Detox ft. Innervey Kosmos Music (Prod. By Mr. Vizzle)

​Visionz was een tijdje stil, maar met ‘Detox’ maakt hij nu een hoop lawaai. Samen met Innervey Kosmos Music kilde hij de beat van Mr. Vizzle. Opgepast: geen turn up shit, enkel rauwe bars.

 

Ramzi & Yuboy Jeffrey - Gangshit ft. Black MoZes, Blackson, Benny Gustavo & CK (Prod. WZRD)

Mechelen en Antwerpen connecten. Ramzi en Yuboy Jeffrey roepen hun hele gang op om hen te assisteren op de productie van WZRD. De hook en de melodie van ‘Gangshit’ zul je niet snel uit je hoofd krijgen. 

 

The Lizzies - So Good (Prod by Don Moja & DOLFA)

Het Brusselse duo The Lizzies presenteert de derde track van hun 'Only You' EP. Heavy autotune op een wavy instrumental en ondersteund door dromerige visuals. Kick back en relax. 

 

Duggy D - 2017

De Antwerpse rapper Duggy D sloot 2016 goed af met ‘Occupé’. Die lijn wil hij duidelijk doortrekken in 2017. Een hoop bars op een aggresieve beat, Duggy D komt met vuur

 

Coely - Wake Up Call

Eindelijk is het zover. Midden maart komt Coely naar buiten met haar debuutalbum ’Different Waters’. Nu deelt ze de single al met ons. Een kleine wake up call. Als je Coely nog niet in de gaten hield, is het nu de moment. 

 

AJ (Antwerp Finest) - 10 Crack Commandments

Na een kleine afwezigheid komt AJ van Antwerp Finest op de proppen met een ode aan Biggie met een eigen versie van de 10 Crack Commandments. 

 

Safi - Beetje Liefde

Safi verschijnt voor een tweede keer in ons lijstje, deze keer met een solotrack. Het enige wat hij van jullie wil is een beetje liefde en dat verdient hij zeker.

 

1KMARLON - Squazareth (Feat. BRINGHIM)

Bringhim presenteert de eerste artiest van zijn eigen label, 1KMARLON. De eerste track die ze met ons delen is direct een knaller van formaat met een feature van Bringhim zelf. 

 

Daniël Busser - Down To Earth ft. Snelle (Prod. Opivm)

Na 'Pas Loué' komt Daniël Busser met een nieuwe single. Hij rekruteert de Nederlander Snelle voor zijn track 'Down To Earth'. 

 All new articles