CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

2tri, where art meets fashion

Afgelopen weken kon je in Limburg her en der al wat dingen opvangen over het nieuwe label 2tri, uitgesproken als "two three". Kunstenaars, schilderwerken, jeansjassen ... We bleven nieuwsgierig naar wat er allemaal achter zat, dus besloten we om op 1 augustus af te zakken naar de opening van 2tri’s pop-up shop in Genk, om daar kennis te maken met het label.
 

2tri werd opgericht door de drie vrienden Sarah, Andy en Ali. Zij hebben alle drie buitenlandse roots en net dat zou volgens hen the mayor key geweest zijn. Ze leven namelijk gewoon in België, maar worden thuis wel opgevoed met de waarden en normen die ze hebben meegekregen vanuit hun thuisland. Zo kregen ze een duidelijke blik op both worlds en daardoor staan ze nu veel meer open voor nieuwe dingen. Dit hebben ze doorgetrokken naar hun visie op kunst en dat zien we terugkomen in 2tri. Ze gaan voor een synergie van kunst en fashion, en willen dat deze synergie een mooier gezicht krijgt dan de afzonderlijke delen. Vandaar ook de naam: 2tri.

Voor hun eerste release werkten 2tri samen met lokale (en minder lokale) mode-artiesten en kunstschilders die hun creativiteit de vrije loop lieten en jeansjassen beschilderden. Iedere maand zullen nieuwe opkomende of gevestigde artiesten hetzelfde doen. Zo toveren zij de 2tri-stuks om tot unieke exemplaren, waar dan ook wel een fors prijskaartje aan hangt. Naast deze one of a kind jeansjassen, kan je ook bij 2tri ook hoodies, T-shirts, petten en sleutelhangers vinden. 

Je kan nog tot en met zondag 7 augustus terecht in de pop-up store, daarna kan je 2tri terugvinden op events of op hun webshop.

 


 


 


 


 


 


 All new articles