CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

4 leuke manieren om glitters te dragen deze kerst

​Dit jaar gaat Kerstmis gepaard met glitters! Wil jij ook glinsteren, maar weet je niet goed hoe je dit moet aanpakken? No worries! Wij geven jullie inspiratie met deze 4 leuke manieren om glitters te dragen voor kerst.

 

 

Minimalist

Meisjes die liever subtiel blijven kiezen best voor één kledingstuk met glitters. Als je kiest voor een topje heb je veel mogelijkheden om je outfit te vervolledigen. Om helemaal in de kerstspirit te blijven combineren we het topje met een witte broek en een paar barely there hakken. Glitters trekken de aandacht en dat maakt accessoires overbodig. Wil je toch nog iets toevoegen aan je outfit, kies dan best voor een schoudertasje dat bij je outfit past.

Suzie Landuyt draagt 'New Look'

 

Sparkly ankle boots

Durf de sparkly ankle boots om er goed uit te zien van kop tot teen! Voor een casual/chic look combineer je de botjes met een mom jeans en een hemdje. Een paar oorbellen mag zeker!

Suzie Landuyt draagt 'ZARA'

 

Total look

Go Total or go home! Met deze outfit schitter je op kerst zoals een discobal. Het voordeel van een jumpsuit is dat je meteen volledig gekleed bent. Je enige uitdaging is dan nog opzoek gaan naar de perfecte accessoires. Zoals eerder vermeld kunnen ze snel too much zijn, dus kies je ze best zorgvuldig.

Suzie Landuyt draagt 'Bershka'

 

 

Zwarte bodycon jurk

Voor een sobere maar niet saaiere look kies je voor een zwarte bodycon jurk met een paar barely there hakken. Boost je outfit met een paar oorbellen naar keuze en een schoudertasje.

Suzie Landuyt draagt 'h&m'All new articles