CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

5 lokale hiphoptracks die je deze week gecheckt moet hebben

Geniet van een nieuwe lading hiphop van eigen bodem! Beluister hier de duistere trap van Gentse king pin Hakim, de bevreemdende beat van Gewoon Ruben en de laatste nieuwe van Blackwave, Astro en Zwangere Guy ft. Le 77. 


Hakim - Atlantis
Hakim bouwt aan zijn 'utopia' over een donkere, door grime geïnspireerde trap instrumental van Thomas Strickx, die je misschien nog kent als dubstepproducer Thumezs.
 

Gewoon Ruben - Alsof
Laat je lekker desoriënteren door Gewoon Ruben. "Alsof" is een kunstige, bevreemdende glitchhopschijf uit Aalst, die je best niet al trippend beluistert. 
Astro - Dorst
Astro lest onze dorst met een stevige doch smaakvolle portie autotune en een hypnotische instrumental. 
Blackwave - If I
Blackwave is een van de voornaamste nieuwkomers in de Belgische hiphopscene dit voorjaar. Ze maakten indruk met hun eerste single Flow, en pikken de draad op met dit stukje melancholische hiphop. Isaiah Rashad en Chance The Rapper zijn nooit veraf. 

Zwangere Guy ft Le 77 - Tourette
Zwangere Guy (Stikstof, Frontal) brengt eind deze week zijn mixtape "Zwangerschapsverlof Vol.3" uit. Voor zijn eerste single werkte hij samen met de Brusselaars van Le 77 . Check zeker ook hun passage bij Chase Verses!


All new articles