CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

5 acts waarvoor je zeker naar Melt Festival in Duitsland moet

Waarom zou je in hemelsnaam op de trein, het vliegtuig, de bus of in de wagen springen om naar Melt festival in Duitsland te reizen? Wij selecteerden 5 acts die de moeite waard zijn om uit je luie zetel te klimmen en de reis naar het indrukwekkende Ferropolis terrein te maken…
 

Tyler The Creator

Deze in Californië geboren rapper, is vandaag één van de spilfiguren in de Amerikaanse rapgame. Het is ondertussen 5 jaar geleden dat hij samen met zijn groep “Odd Future Wolf Gang Kill Them All”, de wereld in gekatapulteerd werd en grote bekendheid verwierf. Vandaag gaat hij solo verder op dit elan en hoe! In 2017 bracht hij zijn ijzersterke “Flower Boy” album uit. Verwacht je aan een knappe visuele show doorspekt met humor en harde verses, klaar om alles te laten ontploffen!

We kunnen je alvast garanderen dat het een geweldig spektakel wordt om deze dolgekke Amerikaan bezig te zien. 
 

The XX

Dit magische, Britse drietal bestaande uit Romy Madley Croft, Oliver Sim en drummer/ DJ Jamie Smith brachten in 2017 hun “I See You” album uit na een 5 jarige (album-)stilte. En wat een album! Een elegante, straffe plaat met een geweldige mix van verschillende genres die je meteen in hun dromerige wereld meeneemt. Daarnaast staat de band ook gekend voor het brengen van prachtige dansbare live shows vol emotie. Zeker niet te missen!

En leuk om te weten, je kan The XX enkel bewonderen op dit Duitse festival!

 

Fatima Yamaha

De Nederlander Bas Bron of beter bekend onder zijn alter ego Fatima Yamaha, is het geniale brein achter de muziek van het grofgebekte De Jeugd Van Tegenwoordig. Na vele succesvolle jaren samenwerken met de groep (en nu nog steeds), komt de man ook solo naar buiten met zijn muziek. 

Verwacht je tijdens zijn set alvast aan een explosie van funky beats, elektronische hoogstandjes en zweverige synths. Wrijf die dansbenen goed in want stilstaan wordt bij deze man onmogelijk!

 

IAMDDB

Met maar enkele EP’s en singles op haar naam, is Diana Debrito beter bekend als IAMDDB één van de nieuwe grote talenten in het urban jazz genre. Dit 21-jarige talent afkomstig uit Manchester creëert haar eigen soulful en unieke sound. Ze rapt en zingt de pannen van het dak en de vergelijkingen met wereldster Erykah Badu zijn nooit ver weg! Redenen genoeg om haar op ons must-see lijstje te zetten voor Melt festival.

 

Tommy Cash

Tommy Cash… Waar moeten we beginnen? Deze Estlandse rapper staat toch in onze top 3 van muzikanten die heel wat potten gaan breken in 2018. Zijn bizarre maar knappe visuele clips op Youtube zijn al miljoenen keren bekeken en nemen je mee in het gekke brein van Tommy Cash. Telkens een bizarre maar zonder twijfel unieke reis.

 

Bekijk hier de volledige line-up. All new articles