CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

5 lokale hiphop tracks die je deze week gecheckt moet hebben

De nieuwe lading lokale hiphoptracks is binnen! Het was een drukke week in de Belgische hip hop scene. Met nieuwe releases en muziekvideo’s van toppers als Soul’Art, TheColorGrey, Zwangere Guy, L’or Du Commun en Brihang, hebben we zeker niet te klagen.

 

 

 
Soul’Art - Django
Soul’Art bracht deze week de eerste single van hun volgende EP op Top Notch uit. Django heeft een sterke hook en serieus wat pop-appeal, dus verwacht deze maar op de radio! De release van hun EP is voor eind mei. 
 
 
 
 
TheColorGrey - Walk That Road
Ook TheColorGrey lijkt een gooi te doen naar airtime op nationale radio met zijn nieuwe single “Walk That Road”. Zijn album “Rebelation” komt volgende maand uit.

 

 

Zwangere Guy - BXL Finest ft Paternoster

Zwangere Guy beviel vorige week van zijn mixtape “Zwangerschapsverlof volume 3”. Een van onze favoriete nummers is deze BXL Finest, een jazzhopnummer waarop Jan Paternoster - ja die van The Black Box Revelation - voor extra sfeer zorgt met zijn spacy gitaarwerk.

 

 

L’Or Du Commun - Léon

De Brusselse hiphopgroep haalt stevig uit met G-funk instrumental en de kwalitatieve rap en lyrics die we van hen gewend zijn. Check hen binnenkort op Chase Verses!

 

 

 

Brihang - Ik wil alles, behalve

Brihangs album “Zolangmogelijk” is al een tijdje uit, maar de nieuwe clip voor “Ik wil alles, behalve” is echt een goed excuus om het nummer nog eens te beluisteren.All new articles