CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

6 lokale hiphop tracks die je deze week gecheckt moet hebben

Het begint buiten meer en meer af te koelen en die lijn lijkt zich door te trekken in de tracks van deze week! Onder andere Woodie SmallsBP, Prozak, Bird, Yung Graci, Aarón en Yuboy Jeffrey komen met ijskoude bars! Jassen aan en bassen open! Brr brr!
 


Woodie Smalls - Lucky Strike (prod. SomeGuyTy) 

Afgelopen vrijdag bracht Woodie Smalls zijn gratis EP 'Space Cowboy' uit die je nog steeds voor niets kan downloaden. Nu dropt hij ook de allereerste video van de EP met deze 'Lucky Strike'. 

 

BP ft. Haddadi & Orthur – Fenomeen (Prod. Joey)

Het is niet de eerste keer dat we BP in dit lijstje zien verschijnen. Deze keer heeft hij een paar homies mee. Haddadi en Orthur leggen elk een verse en Joey komt met de beat. Fenomenen in de building, ze gaan nergens heen!

 

Viziez - 14 Letters (Prod. By Astro)

Viziez dropt een nieuwe banger. Fuck die bitches dat is 14 letters, maar met een hoop meer bars! Op jonge leeftijd keek hij al op naar artiesten zoals Wu-Tang Clan, Biggie, Redman, IAM en Eminem. Zijn oudere broer maakte hem wegwijs in de hiphopwereld en sindsdien voelde hij de drang om zelf muziek te maken.

 

Prozak x Yung Graci x Bird – Radar

Eindelijk een nieuwe SG upload! En wat voor één? Prozak en Bird, twee sterkhouders binnen eigen huis, collaboreren met Yung Graci voor een Watch Dogs II inspired banger. Check de clip en draai je speakers open!

 

Aarón - Aaron Got Bars Pt. 2 (Nas Album Done REMIX)

Voor de tweede editie van 'Aaron Got Bars' waagt de rapper zich aan een remix van het anthem ‘Nas Album Done’. Iets wat niet voor iedereen is weggelegd. Maar Aarón doet het met ease!

 

Yuboy Jeffrey - Standaard Procedure ft. Ramzi 

Yuboy Jeffrey en Ramzi staken in het verleden de koppen al eens samen op een remix van de monster hit ‘Uper Echelon’. Nu komen de heren weer met vuur. Maar ja, dat is gewoon de standaard procedure!All new articles