CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

5 lokale hiphop tracks die je deze week gecheckt moet hebben

Vooraleer je detox symptonen vertoont geven we je een verse dosis van de beste lokale hiphoptracks. In deze editie passeren onder andere Brusselaars BlackWeed, Shungu en Seven de revue. Maar ook de nieuwe muziek van TheColorGrey moet je zeker checken. Ten slotte maakt BRINGHIM indruk met zijn nieuwste project dat de track ‘Every Summer, Every Winter’ voortbracht.

 

BlackWeed - Classico Feat. L'Asticot (Prod. Shungu)

Twee creatievelingen uit onze hoofdstad sloegen de handen in elkaar voor een nummer getiteld ‘Classico’. Shungu houdt z’n reputatie als beatmaker hoog. Ook in deze smooth old school track hebben de rhymes van rapper BlackWeed een hoog ‘classico’-gehalte.

 

TheColorGrey - Silence Speaks

De nieuwste single van Antwerpenaar TheColorGrey mag je niet gemist hebben. Ook ‘Silence Speaks’ heeft weer die typische Grey-sound. Binnenkort zal hij een videoclip voor ‘Silence Speaks’ droppen. Hou hem dus in de gaten!

 

Safi - Franchement

Safi is ondertussen al een tijdje solo bezig. De rapper van Eigen Makelij heeft nu ook zijn nieuwste werk gedropt. In ‘Franchement’ heeft hij het hart op de tong en legt hij uit hoe hij aan zijn weg timmerde. Big up!

BRINGHIM - Every Summer, Every Winter

Gent-based rapper en producer BRINGHIM liet afgelopen week van zich horen. Hij stapt namelijk compleet onafhankelijk de rapgame binnen met de song ‘Every Summer, Every Winter’. We zijn benieuwd wat zijn nieuwe project ‘L.O.V.E. Life’ nog in petto heeft.

 

Seven - Rodeo

Brusselse MC Seven zit de laatste tijd niet stil. Hij dropte namelijk opnieuw een nieuwe track ‘Rodeo’. Voor de vibey track werd ook een knappe videoclip in elkaar gebokst. Check it out!



All new articles