CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

5 lokale hiphoptracks die je deze week gecheckt moet hebben

Het is bijna weekend! Of in elk geval dat zou onze wekelijkse selectie je laten geloven. Neem pen en papier bij de hand en noteer: PEPEPorto, Baz, Araba en Chuki. De ideale combo voor de laatste zonnestralen. 

 

Pepe - Informant

Pepe bracht vorige week een clip uit voor de track 'Informant' vanop zijn album 'Planeet Pepe'. Zoals altijd ligt het bounce gehalte hoog en de inhoud dicht bij de straten.  

 

Porto - Geen Zorgen

De tweede single van Portos aankomende PMIII project, 'Heel mijn team is aan het winnen'. De betekenis van catchy geherdefinieerd voor de laatste weken dat het dak van de auto mag.
 

Baz - Flex (prod.Rufino)

Baz bracht ons de voorbije week een Chase Exclusive waarvan je het bijbehorende interview hier kan lezen. Rufino, die al eerder samenwerkte met o.a. Tiewai en Safi & Spreej, zorgde voor de beat.

 

Araba -Punchline Rap

Araba heeft er zijn persoonlijke missie van gemaakt om gangsta rap in Vlaanderen opnieuw in de kijker te zetten, en is daar naar onze mening in geslaagd. Deze nieuwkomer in onze wekelijkse lijsten is een aangename afwisseling tussen de huidige tendens.

 

Chuki - Gedreven (Prod. Chuki)

Deze Vlaamse vlogger, rapper, producer en Chase Verses-presentator begint stilaan een vaste klant te worden in onze lijst. Wie kan tenslotte beter rappen op zijn beats dan hijzelf? 

 All new articles