CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

5 lokale hiphoptracks die je deze week gecheckt moet hebben

De nieuwe lijst met lokale hiphoptracks is klaar! Deze week is het sleutelwoord: 'Diversiteit'. We gaan van old skool tot new skool, van Oost naar West en Noord naar Zuid. Alles is vertegenwoordigd in onze lijst. Deze week pakken we uit met Le 77, Nixon en Frankzinnig en Dwaalgeest. Daarnaast kunnen we genieten van de terugkeer van Sliek de Zeesterre en last but not least, The Lizzies!

Foto door Henri Doyen

 

Frankzinnig x Dwaalgeest - Catering (Prod. Btrix)

Frankzinnig en Dwaalgeest werken sinds dit jaar samen aan enkele collectieve tracks op beats van Btrix. Dit is het eerste nummer uit deze samenwerking dat ze uitbrengen. Dwaalgeest voorziet ook de bijpassende artwork. Boombap, terug van nooit weg geweest.

 

Le 77 - Black angus

Le 77 staat deze week garant voor een zeemzoete flow, afgewisseld met hilarische punchlines. De clip past perfect bij de sfeer van dit nummer. Dit allemaal dankzij Alex gd en Félix Zuyten die respectievelijk instaan voor het beeld en de belichting van de video. 

 

Nixon - Ouuuh (Prod by BBL)

Nixon bevestigt nogmaals hoe ongelooflijk hard de Brusselse scene bezig is de laatste tijd. Moeten we toch een negatieve opmerking maken? Dan kunnen we na lang nadenken, zeggen dat we graag meer van dit soort nummers van Nixon willen horen. 

 

SLIEK DE ZEESTERRE - Liefde Is Blind

Jaren geleden maakten we voor het eerst kennis met deze rapper zijn werk dankzij zijn hit 'UP & NEERE'. Nu is de West-Vlaamse artiest terug van weggeweest. Deze keer doet hij zijn ding op een beat van dFonk. Liefde is blind, maar wij zijn niet doof! Dope!

 

The Lizzies - Forget About It

'Forget About It' is de tweede single van The Lizzies aankomende EP 'Only You'. Twee knappe rap chicks die ook nog eens kunnen zingen. Wij zijn alvast fan van deze set-up. More please!

 All new articles