CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

5 lokale hiphoptracks die je deze week gecheckt moet hebben

Een nieuwe lijst boordevol lokaal talent. Iets later dan verwacht, maar daarom niet minder gemeend. Brihang en Taste brengen ons een voorsmaakje van hun aankomende projecten en Hamza stelde zijn volledige EP voor. DarrellCole releaset dan weer een instant classic en Basta Bla motiveert ons om onze oude cd's van onder het stof te halen.

 

Brihang - Morsen 

Deze soulful tweede single van Brihang zijn aankomende album 'Zolangmogelijk' is wat ons betreft een schot in de roos. Op een beat van PJ (Moushi) Cools brengt hij zijn typerende stijl. Op 18 november mogen we de volledige plaat verwachten. Sint-Maarten, please?

 

Darrell Cole - Take Me Away

De nieuwe clip van de Antwerpse mc Darrell Cole mag ook niet ontbreken in onze wekelijkse selectie. Van begin tot einde hebben we deze uitgekeken. En dan nog eens. En nog eens. Dit is hiphop.

 

Taste - In The City

Het enige wat jammer is aan deze zalige track van Taste, is dat we ze vorige zomer nog niet konden beluisteren. De man brengt binnenkort een LP uit met Moko Records en dit voorproefje klinkt alvast tasty.

 

Hamza & Ramriddlz - El Dorado (Prod. Hamza/Jaegen)

Hamza bracht deze week enkele nieuwe tracks uit. 'El Dorado' is daarbij onze persoonlijke favoriet. Hier doet hij het samen met Ramriddlz, op een productie die hij samen met Jaegen in elkaar heeft gebokst. Dancefloor material!

 

Basta Bla - Geschiedenis

Basta Bla sluit deze week onze lijst af met een hoognodige opfrisser van de classics. Elke naam die je hoort en niet kent, zou moeten resulteren in een onmiddellijke google search en schaamrode wangen.All new articles