CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

5 lokale hiphoptracks die je deze week gecheckt moet hebben

Dat er een hoop talent rondloopt in België wisten wij al lang. De lijst met lokale hiphoptracks van deze week zit dan ook weeral boordevol variatie. Van old skool tot trap. Van lyrical hiphop tot drill. Turn up your speakers, kick back en genieten maar. 

 

Locksy Funkx - Paperchase

​​Locksy Funkx is een MC en zanger afkomstig uit Aalst. In zijn tracks schetst hij verhalen met woorden die afkomstig zijn uit zijn eigen leven. In Januari dropt hij zijn EP genaamd ‘The Inevitable’. 'Paperchase' is de eerste song van die te verwachte verwezenlijking.

 

Bugsy - Disorder

​Sommige noemen hem de Europese Chief Kief. De meeste noemen hem Bugsy. Maar één ding is zeker, hij maakt deel uit van de new wave Europese artiesten die klaar staan om de wereld over te nemen. De hook van deze tune krijgen we nu al niet meer uit ons hoofd!

 

ToolBox & Blu Samu - El Toro

​Toolbox en Blu Samu komen met een masterpiece van formaat. Deze track heeft vibes for days. ToolBox kwam met de beat en de video productie en Blu Samu met de bars. We zijn stiekem ook wel wat jaloers op haar Lacoste petje…

 

Ice P - Jongen Van De Straten Remix (Prod. Luviuz)

​Ice P kwam in april al met de hit 'Jongen Van De Straten'. Nu invite hij een paar homies voor een killer remix. Niemand minder als Ramzi, Porto, Yuboy Jeffrey, Purple en Chahid versterken deze track met een verse. Het album ‘Trouwen Met De Streets' kunnen we tegen eind dit jaar verwachten.

 

Cedje - Lukt 

Cedje is een MC die Mechelen represent. Zero Quinze op je netvlies. Hij valt in zijn laatste nummer, ‘Lukt’, de instrumental van de hit ‘Let’s Lurk’ van 67 aan. En hoe? Straight flire!All new articles