CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

6 lokale hiphoptracks die je deze week gecheckt moet hebben

Geen paniek! Ook deze week voorzien we je, naar goede gewoonte, van de beste lokale hiphoptracks die niet onopgemerkt voorbij kunnen gaan. TheColorGrey bijt de spits af met z’n nieuwste video ‘Silence Speaks’. Ook Krisy heeft een nieuw nummer gedropt samen met Bkr. Bihangs nieuwe plaat moet je zeker checken, en dan vooral de track ‘Metro Boulot Dodo’. Vervolgens stellen we je voor aan Yizzer, die net z'n eerste EP klaar heeft. Afsluiten doen we met een track uit de eerste plaat van het Brussels collectief Le 77 en een instrumentale uitsmijter van de West-Vlaamse Grafgravers.

 

TheColorGrey - Silence Speaks

Je moet al onder een steen leven om de nieuwste van TheColorGrey gemist te hebben. 'Silence Speaks', de nieuwe video van de Antwerpse MC werd enthousiast onthaald. Volg Grey’s advies en wees eventjes silent om te genieten. Big up!

 

Krisy - No Stress (Prod. Bkr)

Brusselaar Krisy kwam met een nieuwe track ‘No Stress’ op de proppen. De productie komt van de hand van Bkr en voor de mixing zorgde De La Fuentes. Ook bij ‘No Stress’ is de typische Krisy-sound aanwezig.

 

Brihang - Metro Boulot Dodo (ft. D. Meeuws)

De nieuwe plaat van Brihang is volledig gereleased. De creatieve West-Vlaming tilt z’n skills naar een hoger niveau op ‘zolangmogelijk’. Onder andere ‘Metro Boulot Dodo’ moet je zeker checken. Op de track is ook D.Meeuws te horen.

 

Yizzer - Coupe

Yizzer maakt een geslaagd debuut met z’n eerste EP "D E P R E S T I V II // R.i.p YENS". Vooral met de track ‘Couple’, geproduceerd door MXS Beats, maakt de rapper uit Nijlen indruk. Check die nieuwe shit zeker uit!

 

Le 77 - Salprod

De Brusselse boys van het 77-collectief hebben hun eerste plaat ingeblikt. Hun track ‘Black Angus’ passeerde eerder al de revue in onze locals reeks. Maar ook de rest van de nummers zijn de moeite om te checken. 'Salplrod' is er daar een van.

 

Grafgravers - Rapper zoender stem

Vreemd: de Grafgravers kiezen voor een instrumentale track als eerste single van hun langverwachte debuutalbum 'Vo De Liefhebber', dat ze op 2 december voorstellen in Muziekclub 4AD in Diksmuide. Ze zetten hiermee beatmaker Jack Terrer in de kijker, die ook het camerawerk voor de clip voor zijn rekening nam. De YouTube-titel doet evenwel vermoeden dat het maar om een voorbode van een trilogie gaat. Stay tuned!All new articles