CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

5 lokale hiphoptracks die je deze week gecheckt moet hebben

De meeste mensen hebben het niet zo voor een maandag. Wij juist wel, want op maandag is het weer tijd voor de lokale hiphoptracks van de week. Deze week op het menu? Vijf tracks van eigen bodem, door Phasm, De Rand, Dworfi, Longwa The Farao en Shooga!

 

Phasm - Qui est-ce?

Phasm is gekend voor zijn beats en zijn mixdowns. Maar wisten jullie al dat deze man ook een stuk kan rappen? De Brusselse artiest komt met wat verse Franstalige verzen op een eigen productie. Verwacht binnenkort meer want op 6 december komt Phasm met zijn 'Phasmixtape Vol. 1'!

 

De Rand – Piloot

Kanaal 3 en De Brigade zijn twee hiphopcollectieven die al een tijdje van zich laten horen. Nu bundelen ze voor het eerst de krachten  in De Rand met als pilootaflevering de video voor ‘Piloot’. 

 

Dworfi - Niet Mee (Prod. Dworf)

​Dworfi is nog zo een artiest die zich al liet opmerken met zijn beats. Dat hij ook kon spitten, wisten we al sinds zijn collab met Chardy! De 17 jarige rapper en producer uit Leuven komt nu met een soloproject ‘Niet mee’. Zelfs de edits in deze video deed hij helemaal zelf! Warning: de hook is catchy AF!

 

Longwa The Faroa - P.O.H. pt 1

​Longwa The Farao is een artiest uit Oostende. Hij specialiseert zich in hiphop en trapsoul. Die invloeden hoor je zeker in deze single. Niemand minder dan CJ Calvin deed de productie van de video. Part 2 kan je verwachten in december!

 

SHOOGA - Wealthy (Prod.Young Taylor)

Over trapsoul gesproken, Shooga is een zanger based in Brussel. De song ‘Wealthy’ is volledig gratis beschikbaar. De beat komt van Young Taylor. ‘SAFLP’, de EP van Shooga  is onderweg, dus hou hem zeker in de gaten!All new articles