CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

5 lokale hiphoptracks die je deze week gecheckt moet hebben

Jullie wekelijkse portie hiphop van eigen bodem is er. En wat voor één! Antwerpen wordt vertegenwoordigd door Pepe, Safi, Cloos en Jenesaispas. Buitlanderz tonen met hun nieuwe track dat ze niet stil zitten. En datzelfde geldt voor Krisy. Ook de nieuwe video van Romeo Elvis moet je ongetwijfeld gezien hebben.

 

 

Buitlanderz - Druk 

Druk, druk, druk! Bij Buitlanderz is er heel wat activiteit. De nieuwste video is een productie Tony Cicero. En de nieuwe plaat ‘Vreemdelingen Maar Geen Nieuwelingen’ is onderweg!

 

 

Jenesaispas - Rommelboel

Jenesaispas passeerde wederom de revue. Deze keer doet het Antwerps collectief dat met ‘Rommelboel’. Vincebeatz zorgde voor de beat.

 

 

Romeo Elvis - Tu Vas Glisser

Nu de ‘Morale’ tour is afgelopen maakt Romeo Elvis terug tijd om nieuw materiaal te releasen. ‘Tu Vas Glisser’ is een samenwerking met producer Phasm. Bovendien kondigt hij in de video z’n nieuwe album aan. Strauss strauss!

 

 

Krisy - Aucune Emotion 

Krisy werkte naar goede gewoonte samen met producer De La Fuentes voor z’n nieuwe track. 'Aucune Emotion' is ondertussen het derde nummer dat de Brusselse mc dropt deze maand. Big up!

 

 

Pepe, Safi & Cloos - Beter

Eigen Makelij releasete de nieuwe 'Eigen Makelij Vol.8'. Voor de openingstrack 'Beter' brachten ze drie van hun artiesten samen. Pepe doet een collab met homies Safi en Cloos.



All new articles