CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

5 lokale hiphoptracks die je deze week gecheckt moet hebben

Hier zijn we weer met de eerste lijst van 2017, en er wordt dit jaar duidelijk niet aan kwaliteit ingeboet. Yung Mavu scoort een hit met zijn Black Harry Potter track, Hakim van Eigen Makelij brengt ondanks zijn drukke agenda een sessie uit en Sandman herinnert ons aan de tijd. Verder hebben we Rico Savage, Yuri, Flyshade en Bouzzy die een remix droppen van Pull Up, en als afsluiter serveren we Anis en Y Skillz.

 

Yung Mavu - Black Magic (Black Harry Potter)

​Deze 16-jarige nieuwkomer uit Sint-Job-in-'t-Goor moet zeker en vast iets magisch hebben. Op enkele dagen tijd scoorde hij op het internet miljoenen views, maar als je zelfs maar met een half oog je Facebookfeed in de gaten had deze week is dit geen nieuws. 

 

Hakim - Drukke Agenda

Hakim is een van de laatste aanwinsten van Eigen Makelij. Na zijn vorige track dropt hij deze ongelooflijk harde sessie. Het zijn eerlijke woorden op een harde manier gebracht. Wij kijken reikhalzend uit naar de volgende releases van deze man.

 

Sandman - Half 6

Hoog tijd voor een nieuwe track uit de rangen van R&O Records. Sandman is een van de nieuwste aanwinsten binnen hun label en brengt ons opnieuw in vervoering met deze track. De bijbehorende clip maakt het plaatje af.

 

 

Rico Savage - Pull Up (Remix) Ft. Yury, Fly Shadez & Bouzzy (Prod. By Astro)

Rico Savage dropte enkele maanden geleden deze track op een beat van Astro. Nu brengt hij ons de remix met Yury, Fly Shadez en Bouzzy. Yizza deed de mastering op deze fly as hell-remix

 

Ani$ Ft Y Skillz - We Zijn In De Room (Prod.Lohy Beats )

Om deze Lohy Beats-productie te voorzien van de nodige verses hebben deze rappers een lange nacht in de studio doorgebracht. Wat ons betreft een toptrack van Ani$ en Y Skillz.

 All new articles