CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

5 lokale hiphoptracks die je deze week gecheckt moet hebben

We verzamelden deze week opnieuw een verse lading lokale hiphopreleases. Hartstocht en soul vormen deze keer de rode draad; net op tijd voor het terrasjesweer. Luister hier naar de nieuwe van Tiewai, de eerste worp van Castro en de Bende, Krisy’s sensuele suave, de retrotrap van Kai Wen en de collab van TheColorGrey met Oddisee!

foto: LokmaneTiewai - Vlieg
Tiewai (Eigen Makelij) lucht zijn hart en vindt hoop bij zijn geliefden, op een zonnige instrumental van Explore.


 


Castro en de Bende - Soulfood
Gentse hiphop OG Castro en zijn bende maken indruk met een heerlijk jazzy nummer en een klassevolle videoclip. Castro werkte voor dit bandproject samen met topmuzikanten zoals Tom Callens (Lady Linn), Luk Vermeir (Isolde et Les Bens), Pura Vida-drummer David Van Belleghem, het 16-jarige zangtalent Helena Casella en vele anderen. Honger naar meer? Castro en De Bende stellen hun EP voor op 29 april in De Centrale in Gent! 


 


Krisy - Erotiquement Votre
De eerste videoclip van Krisy’s valentijnsrelease Paradis d’Amour is een feit. "Erotiquement Votre' is een mierzoete, gevatte rap balad, uitermate geschikt voor zwoele zomeravonden.


 


Kai Wen - Deep
De winnaar van De Nieuwe Lichting 2017 dropt een catchy single op maat van de club. 'Deep' is een poppy trapnummer met een baslijn die ons doet denken aan de big room hits uit de nillies.


 


TheColorGrey - Someday ft. Oddisee
Een van de meest internationaal klinkende Antwerpenaren van het moment, TheColorGrey, zwierde onlangs deze samenwerking met de Amerikaanse rapper Oddisee op het net. Futuristische soul hop met zweverige synths, een skippy beat en een flinke scheut autotune.All new articles