CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

5 lokale hiphoptracks die je deze week gecheckt moet hebben

Zoals elke week lag de lat weer hoog en was het zeer moeilijk voor ons om de selectie tot vijf tracks te beperken. Na een paar gewichtige keuzes kwamen we toch tot een enorm sterk overzicht. Caballero, JeanJass en K1D verdedigen onze kleuren op een internationaal niveau. Convok en JAY MNG komen raw en oldskool en Malik brengt iets voor de ladies. Voor ieder wat wils, dus. Enjoy! 

 

Caballero & JeanJass - On est haut

Caballero & JeanJass zitten de laatste tijd op een ander niveau. Ils sont haut. In hun nieuwste videoclip zitten ze zelfs zo hoog dat er af en toe een spaceship te spotten valt. ‘On est haut’ haalde op slechts één dag al meer dan 50.000 views. Ze leggen de lat hoog! 

 

K1D - Magic

Eind februari maand kwam K1D nog met 'Delorean Dreams'. Ook maart sluit hij mooi af met een dope track en een dikke visual, alweer voozien door Jacowbski. In de clip is K1D te zien met een paar vrienden, onder wie Woodie Smalls, terwijl ze er een avondje op los trippen. Dit weekend zat hij nog in Londen met de boys van Blackwave., Darrel Cole, Woodie Smalls, Coely en DVTCH NORRIS. Belgium represent! 

Convok - Mon journal

Ook Convok, een van de legends binnen de Brusselse rapscene, komt met een nieuw materiaal. ‘Mon Journal’ is afkomstig van zijn jongste album ‘Un Jour Plus Vieux’, dat sinds oktober 2016 overal verkrijgbaar is. De beat haalde hij bij producer Le Seize. Luister naar zijn journal.

 

Malik - Bad Mammi

Malik is nog maar net 17, maar heeft al een hoop hits op zijn repertoire staan. De jonge, talentvolle rapper en producer tekende al bij Universal Music France en zette zelfs al zijn eigen label Eternal March Craft Records op poten. Zijn recentste release ‘Bad Mammi’ dropte hij dan ook via dat eigen label. Eentje voor al die Bad Mammis!

​​

JAY MNG - Wa weet ge van die boy?

JAY MNG, net zoals Berrykrimmi en Phasm een member van de 6’O Clock gang, is een jonge, upcoming rapper uit Brussel. In samenwerking met Larucheprod Collectif komt hij weer met vuur. Eind deze maand kan je hem ook gaan checken in de VK! Wat weet je van die boy kleine Jay? Hou je vast, je vindt hem vast insaneAll new articles