CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

6 Lokale hiphoptracks die je deze week gecheckt moet hebben

Al bekomen van je lange weekend? We hopen van wel, want ook deze week is het lijstje lokale hiphoptracks weer overvol, en gevuldmet vuur. Damso deelde twee clips met ons, DYSTINCT hoef je niet te bellen, Duggy D kan het niet veel schelen, Antwerp Finest vieren hun reunie met een nieuwe track, Romeo Elvis en Ulysse doen het samen en Alpha houdt de Leuvense eer hoog! Enjoy! 

 

 

Damso - N. J Respect R

Het is geen geheim. Damso gaat hard. Recent dropte hij zijn album 'IPSÉITÉ' en de streams blijven tellen. 'N. J Respect R' is dan ook afkomstig van dit project. De clip haalde al bijna twee miljoen views op slechts 3 dagen en is trending op YouTube. Daar stopt het niet. Een dag later kwam hij met de clip van 'A. Nwaar Is The New Black' en die zal spoedig ook twee miljoen views raken. 

 

 

DYSTINCT - No Ring Ring

DYSTINCT is een 18-jarige zanger en songwriter. Zijn debuut single ‘No Ring Ring’ werd gereleaset in samenwerking met Sony Music Belgium. Zowel de beat als de tekst als de vocals, deze youngin doet het allemaal zelf. De clip staat ondertussen al op 15.000 views. Mede dankzij de ongelofelijk catchy hook. Nee, nee je hoeft me niet te bellen. 

 

 

Duggy D - Je M'en Fou (prod. Dworfi)

​We wachten nog steeds vol geduld op het debuutproject van Duggy D. De jonge rapper uit Antwerpen kwam al met knallers als ‘Occupé’ en ‘Allo’ en volgt die nu op met ‘Je M’en Fou’. Voor de beat deed hij weer beroep op de kunsten van 17-jarige beat tovenaar Dworfi.

 

 

Antwerp Finest - Scherp (Ice P x Nino Ace x AJ) Prod. by Luviuz
​AJ loopt al een tijdje terug op vrije voeten. Het was dus dringend tijd om de volledige Antwerp Finest ploeg nog eens samen op een track op te stellen. Ice P en Nino Ace springen samen met AJ op een productie van Luviuz. Het resultaat? Scherp! 

 

 

Alpha - Later Thuis
Na Jeboy Jeffrey, Cedje en Chahid komt REALLY nu met een nieuwe artiest. Alpha is een rapper uit Leuven. Rapper blijkt niet zijn enige talent te zijn, want de cover voor deze track maakte hij gewoon zelf. Wacht niet op Alpha, die komt later thuis!

 

 

Ulysse - Acid ft. Roméo Elvis
Ulysse gooit de laatste tijd hoge ogen met dromerige doch compact klinkende elektropop. Gooi Roméo Elvis erbij en je krijgt een explosieve mix!
 


All new articles