CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Zes lokale hiphoptracks die je deze week gecheckt moet hebben

Deze week bevat ons lijstje heel wat Antwerps talent. Nieuwkomer DYSTINCT beleeft the American Dream. Zowel Basta Bla als DVTCH NORRIS droppen nieuw materiaal. Young B stelt de Nederlandstalige remix aan ons voor en Axelence maakte een visual voor zijn Rode Duivel Benteke.

 

Axelence – Benteke

Ongeveer een maand geleden rapte de Brusselse artiest Axelence een freestyle over Rode Duivel Benteke op de Lowkey radioshow. Het filmpje ging in een mum van tijd viraal nadat de spits van Liverpool het sharede op zijn instagram. Deze week verscheen ook de officiële videoclip van het nummer online.

 

Basta Bla – Onder Vuur EP

Een tijdje geleden maakten wij al kennis met Basta Bla en hun videoclip van de track “Knipoog”. Nu komt het trio Dyna Dee, Braem en El-One naar buiten met een nieuwe EP genaamd 'Onder Vuur'. 'Andere Routes' is een perfecte smaakmaker en zet ineens de toon voor de andere tracks op de EP.

 

Young B - GORDON RAMSAY (NL REMIX)

Onlangs bracht de Nederlandse rapper Young B zijn track Gordon Ramsay uit, een aanstekelijke track featuring Salah NoMoBS. Nu komt hij met een Nederlandstalige remix van dat nummer. Hierop verzamelt hij het beste wat de Belgische hiphop scene te bieden heeft; Yuboy Jeffrey, Pepe, Ramzi, Prozak, Said NoMoBS, King B, Cedje, Ice P.

 

BMP$ ft. DYSTINCT - Don't Worry

DYSTINCT is een zeventien jaar jonge rapper/zanger uit het Antwerpse. 'Don’t Worry' is een soulvolle R&B-track geproducet door BMP$. Het nummer werd gefeatured op het Amerikaanse RnBass Youtube-kanaal. We hopen in de toekomst meer te horen van DYSTINCT, want dit is zeker en vast een sterk begin.

 

DVTCH NORRIS – SEEKING CLOSURE FT. YANN GAUDEUILLE

DVTCH NORRIS kennen we nog van zijn debuut-single 'Caught Up', en komt nu naar buiten met een nieuw nummer, 'Seeking Closure'. LTGL zette zijn schouders onder het productiewerk en de ijzersterke vocals werden verzorgd door Yann Gaudeuille.

 

SOUL’ART – MONEY TERUG

Na het succes van hun debuut-mixtape 'Soul'Park: Love & Politics' laste de groep een welverdiende pauze in. Ze trokken zich terug om aan een nieuw project te werken dat op het einde van deze zomer het levenslicht zal zien. Het eerste resultaat daarvan is de single 'Money Terug'. Een maatschappijkritische track met een knipoog naar de Onafhankelijkheidsdag van Congo.

 All new articles