CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

5 lokale hiphoptracks die je deze week gecheckt moet hebben

Door het goede weer doet de horeca aan de kust blijkbaar gouden zaken maar hetzelfde kan gezegd worden van de hiphop daar. Deze week brengen we jullie Phatmark met de tweede single van hun album 'Friends, Fools & Family II'. De Feesters doen hun naam eer aan en Zigz wandelt voor ons op water met zijn track 'Messiah'. Astro voorziet ons van de nodige opties en uiteraard mag de nieuwe video van Coely en DVTCH NORRIS niet ontbreken.

 

 

Coely - Don't Care Ft. DVTCH NORRIS

Vorige week bracht Coely haar gloednieuwe single ‘Don’t Care’ uit. Deze week verrast ze met een strijdvaardige videoclip. In de clip kan je een blik werpen op Coely’s droomwereld. Nella Ngingo, het intrigerende Nederlandse topmodel, is Coely’s alterego

 

 

De Feesters - Operoatie Feeste

De Feesters brachten onlangs de video uit voor de titeltrack van hun album. 'Operoatie Feeste' zal verschijnen onder het label Hardhorig. De beelden werden gedraaid op bijpassende locatie door Jelle Demonie en Ruben Van Aken. Nieuwe vrijdagavond tune? Check!

 

 

Zigz - Messiah

Zigz is een Antwerpse Mc die ons met deze nieuwe single warm maakt voor zijn aankomende mixtape 'Fiasco' dat we later op het jaar mogen verwachten. Deze track is echter alles behalve een fiasco, dus wij kijken al uit naar wat er aan komt.

 

 

Phatmark - La Familia

Phatmark maakt ons met deze tweede single warm voor hun aankomende 'Friends, Fools & Family II'- album. En het is bijna zover, want de release staat gepland voor eind augustus.

 

 

Astro - Opties 

Astro is geen vreemde in onze lijst, maar het was al een tijdje stil rond deze artiest. Onlangs bracht hij via de C.O.O.C.-mixtape deze track uit waardoor we enkel kunnen hopen dat we niet al te lang moeten wachten.

 

 All new articles