CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

5 lokale hiphoptracks die je deze week gecheckt moet hebben

Het schooljaar is begonnen, de wegen zijn bezaaid met arme sloebers die zich naar het werk puffen en alle airco's in alle treinen zijn toevallig stuk (hopelijk leest er iemand van de NMBS mee!). Om in lijn te blijven met onze vorige referentie is ook onze lijst een beetje later dan voorzien.
Na het nieuws dat Safi en Spreej voortaan solo verder gaan, heeft Safi zijn eerste single op ons losgelaten. Halve Neuro gaat Vollembak, Izai & Chuki hebben een nieuwe video uit, en Visionz heeft na een jaar stilte een nieuwe track klaar. Fredo $avage samen met Jay Mad en Sifu sluiten deze week onze lijst af.

 

Safi - Fine

Had Safi niet in het Nederlands gezongen, zou deze track zo de grote plas kunnen oversteken en enkele hitlijsten domineren. Als je de radio in de laatste paar dagen hebt beluisterd, kan je niet om deze track heen, en met reden! Hopelijk mogen we meer van dit verwachten nu Safi onder Sony is getekend.

 

Halve Neuro - Vollembak

Halve Neuro releaset de derde single van zijn nieuwe mixtape, en komt hiervoor met een volledig nieuwe stijl. De beat is bangin', en het meerap-gehalte is over 9000. Hopelijk niet te lang meer wachten op die mixtape dus.

 

IZAI ft. Chuki - C'est Tout Bien

IZAI en Chuki (die je wel kent als host van Chase Verses) brachten onlangs hun nieuwe videoclip uit voor het nummer 'C'est tout Bien'. Het woord turn-up is waarschijnlijk sinds 2015 té vaak gebruikt. Dus bij deze de allerlaatste keer. Deze track is turn-up af.

 

Visionz - Mean Bitch Ft. Jae Martian

Visionz heeft 11 maanden niets van zich laten horen. Onder zijn alter ego Viziez bracht hij onlangs nog een korte bijdrage op een track in het Nederlands, maar hij is eindelijk terug met nieuw materiaalDe beat werd voorzien door Senpai Tourist, de mixing door Yizza en voor de gelegenheid bracht hij Jae Martian mee. 

 

Fredo $avage x Jay Mad x Sifu (BeatsbyKembo)

Fredo $avage sloeg samen met Jay Mad, Sifu en Kembo de handen in elkaar om deze track te maken. Kembo voorzag deze zalige old skool beat voor de drie rappers. Zij hebben op hun beurt ervoor gezorgd dat er een heerlijke mix tussen new skool flows gemengd werd met een oprechte 90's vibe. Een echte aanrader.All new articles