CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

5 lokale hiphoptracks die je deze week gecheckt moet hebben

Zwaar begin van de week? No worries, we got you! Hier zijn we weer met de wekelijkse top 5 hiphop tracks van eigen bodem. Zelfkweek van over het hele land om de stress wat te drukken. Afleiding van de afleiding, deze week voorzien door niemand minder dan Madsin, OD YAMI, David Jahmill, het Brusselse duo BERRYKRIMMI en BP van Denkwerk.
 

MADSIN – Wild
 

De West-Vlaamse mc uit Oostende dropt een nieuwe Engelstalige track getiteld ‘Wild’. En die titel is zeker niet gestolen. De track is niet alleen wild, ze wordt ook nog eens ondersteund door een super trippy visual, opnieuw voorzien door de mannen van DVC
 

David Jahmill – Who
 

De tweede track in het lijstje van deze week is opnieuw Engelstalig. David Jahmill is een getalenteerde mc uit Antwerpen die graag samen werkt met een live band. Naast een hoop muzikaal talent, schudt hij in deze track ook een hoop harde bars uit zijn mouw.
 

OD YAMI – De Nest

OD YAMI? Een paar skere jongens uit je eigen buurt, skirt! Beter dan hun about-pagina hadden we het zelf niet kunnen verwoorden. Deze skere jongens kwamen recent naar buiten met hun nieuwe EP genaamd 'Villa Monte'. Die is trouwens volledig gratis te downloaden, dus doe maar snel! Oh ja pas op meisjes, deze mannen leven die fuckboylife!
 

BERRYKRIMI - KRIMIBERRY (Prod. DEE EYE)

Als je BERRYKRIMI ondertussen nog niet kent, kan je evengoed terug gaan pitten. Als je ze wel kent, weet je wat je te doen staat, steek die jonko op! BERRYKRIMI is weer te zien op je beeldscherm met een nieuwe visual voor de track 'KRIMIBERRY', afkomstig van hun recent gedropte debuutalbum ‘Elke Dag’. De beat is deze keer van DEE EYE en zoals altijd Phasm op de mix!
 

BP - EENVOUD [prod. Mr. Swingen]

Dat BP kon spitten wisten we al van zijn werk met Denkwerk. Nu komt hij solo met een knaller van formaat. De beat ging hij halen bij Mr. Swingen, de certified plug. Het is EENVOUDig, meer kunnen we er niet over zeggen, alleen maar vuur. ‘Insert fire emoji here’.

 All new articles