CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

5 must-sees op Absolutely Free Festival

Op 5 en 6 augustus is het weer zover. Dan gaat Absolutely Free Festival (kortweg AFF) weer van start in de C-Mine in Genk. AFF staat al jaren voor een sfeervol, gratis festival waar steevast heel wat muziek valt te ontdekken. Dit jaar is dat zelfs meer waar dan ooit, daarom stelden we even dit lijstje voor jullie samen!

Pelican Fly label night

We hadden het ons gemakkelijk kunnen maken en gewoon de vier artiesten die hier b2b spelen kunnen opschrijven, en daarna nog ergens een stakker opvissen om toe te voegen aan de lijst. Maar aangezien we allemaal harde werkers zijn hier bij Chase, hebben we deze grote b2b-set dan maar als één optreden beschouwd.

Pelican Fly is het label dat bekendstaat voor het ontdekken van muzikale talenten als Cashmere Cat, Lido en Sinjin Hawke. Het label wordt geleid door Brusselaars DJ Slow en Richelle. Deze twee zullen samen met founding member Mister Tweeks (en volgens het boekje ook 1180, het duoproject van Richelle en Tweeks) een geweldige knaller van een b2b2b(2b) afleveren op hun labelnight op AFF!
 

Universe

Universe aka Jan uit Hechtel-Eksel staat sinds zijn overwinning op Limbomania in heel Limburg bekend voor zijn dromerige elektronica. Ook live weet hij sterk te presenteren. Geen decks, maar een arsenaal aan synths zullen je naar hogere sferen brengen bij zijn liveset.

 

Martiv

Martiv aka Mant aka de 17-jarige Maxime is, wat je noemtstraf bezig. Met Martiv kon hij al eerder op goede reacties van verscheidene blogs rekenen en met zijn nieuwere project Mant staat hij al een hele tijd in de hottest tracks van 22tracks. We hebben trouwens uit geheime bronnen vernomen dat zijn nieuwe werk nóg beter wordt. Zeker gaan checken, dit jong geweld!

 

Sheridan

Sheridan heeft eigenlijk zelfs geen introductie meer nodig. Je kent zijn zwoele stem en al even zwoele sets ongetwijfeld van de avond op Studio Brussel. Op AFF komt hij ook even de zwoele sfeer brengen met chille houseplaatjes.

 


AFFterparty curated by Crossing Borders

Vrijdagavond kan je na het afsluiten van de weide nog verder feesten op de AFFferparty. Hiervoor kan je terecht in het C-Mine cultuurcentrum. Crossing Borders, het agency achter jongens als Gewelt, Private Family en Kijumba brengt jullie house muziek voorzien door Amsterdams talent Interstellar Funk en Private Family die we kennen van hun Private Sessions op de Gentse feesten. Zij worden bijgestaan door Peregrine en MVMNT. Genoeg redenen om nog AFF te zakken naar de AFFterparty curated by Crossing Borders!


 All new articles