CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

5 tijdloze hiphop- en r&b-tracks uit de nillies

Muziek verandert elke dag en aangezien iedereen toch down memory lane gaat voor het einde van het jaar, willen wij dat ook doen. We blikken echter niet terug op 2016 zoals iedereen dat doet; wij nemen jullie mee naar de tijd van golden chains, latex en veel blote buiken (en bitches). Hier is een overzicht van 5 tijdloze tracks uit de nillies
​​

TLC - No Scrubs (1999)

They don’t want no scrubs, zoveel is duidelijk. De jongsten onder ons zullen dit misschien herkennen als Bastille’s 'No Angels', maar deze klassieker van TLC uit 1999 is de eerste (en nog steeds beste) versie van deze tijdloze track. Laten we wel blij zijn dat hun visie op futuristische outfits geen realiteit geworden is.
 

LL Cool J - Hey Lover ft. Boyz 2 Men (1995)

Ladies Love Cool James, aka LL Cool J, loves a lady. Ook de breedste kerels met de dikste chains moeten op een bepaald punt in hun carrière toegeven dat ze ook zachte engelenstemmetjes en een klein hartje hebben.

 

Outkast - Ms Jackson (2000)

No more words needed, Outkast stelt nooit teleur.

 

Craig David - Seven Days (2004)

Van maandag tot zondag zullen jullie vanaf vandaag luisteren naar deze plaat. Craigs snor/baard/lijn/... de nieuwe man bun?

 

Mario - Let Me Love You (2004) 
Deze jam kan gewoonweg niet ontbreken in een throwback naar de nillies. Deze topper geschreven door Usher is de definitie van tijdloos. Of je het nu wilt of niet, de tekst ken je van buiten en zing je luidkeels mee!All new articles