CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

6 Lokale hiphoptracks die je deze week gecheckt moet hebben

De voorbije week druppelde er weer een hoop goeie hiphop binnen op de Chaseredactie. Te veel zelfs! Zes tracks dus deze week, van zes lokale artiesten. De usual suspects zoals BlackwaveDutch Norris x LTGL en Isha staan er weer, maar ook veel (voorlopig) minder bekende rappers, zoals Shaka ShamsCJ Calvin en MF, brachten kwalitatieve tracks. Geniet ervan!

 

 

Shaka Shams - Negative
Antwerps jonkie Shaka Shams heeft een unieke, krachtige stem en een bijzondere flow. Zijn nieuwe single, “Negative”, is een donker trapnummer met een bezwerende udsample. Wat wil je nog meer?

 


 

CJ Calvin - Urges
CJ Calvin dropt een knappe clip voor "Urges", een introsprectieve track waarin hij worstelt met zichzelf en zijn onbedwingbare driften. 

 

 

 

Isha -  S.O.A.B.
Isha schuwt de vuile woorden niet op de nieuwste single van zijn pas uitgebrachte album La Vie Augmente (Vol.1).

 
 
 
 
 
MF - Pomp 40
MF - je kent hem misschien als lid van rapgroep Kanaal 3 of hiphopcollectief De Rand - is rad van tong en etaleert dat met "Pomp 40", een dikke single met veel woorden met veel lettergrepen.

 

 

 

Dutch Norris & LTGL - Badminton Wallace
LTGL en Dutch Norris hebben zich drie dagen mogen uitleven in de Red Bull Elektropedia-studio in Parijs, en dit is het resultaat: een heerlijk jazzy single met piano - en gitaarwerk door LTGL himself!

 

 
 
 
 
Blackwave - Big Dreams
De jongens van Blackwave. gaan door op hun elan en releasen alweer een groovy nummer, met serieus wat pop-appeal deze keer! "Big Dreams" zou wel eens een zomerhitje kunnen worden.


All new articles