CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

6 Lokale hiphoptracks die je deze week gecheckt moet hebben

Deze week hebben we weer een lijstje vol fuego van eigen bodem. Storme, van wie we morgen onze Chase Verses releasen, springt op een track met Fatih, Hakim en PepeCabalerro & JeanJass komen alweer met een banger, Zwangere Guy maakt een femenistisch statement met zijn nieuwe clip, Grafgravers doet het met liefde voor de stiel en Flowzales doet een shout out naar Chase. Ten slotte brengen Young B en Salahdine een erg fresh, meditatief trapnummer. 

 

Young B - The Price Of Succes ft. Salahdine
Linkeroeverman Young B voelt zich eenzaam aan de top. Gelukkig kan hij rekenen op de steun van Salahdine (NoMoBs).

 

Storme - Morgen Is Nooit Zeker (ft. Fatih, Hakim & Pepe)
​Morgen is nooit zeker, maar dat Storme 27 mei zijn nieuwe EP dropt is dat wel. Als teaser voor deze EP, komt hij met de clip van de eerste single. Voor deze track rekruteerde hij niemand minder dan heavyweights Fatih, Hakim en Pepe. Check morgen ook zeker zijn Chase Verses.

 

Caballero & JeanJass - SVP
Caballero & JeanJass kwamen vorige week met hun album 'Double Hélice 2'. Het album werd goed ontvangen en het duo is momenteel aan het touren. De clip van 'SVP' bevat alles wat je van een hiphopclip kan verwachten: een dikke bak, een paar chickies, veel wiet, een hoop swag en een troep matti’s waaronder Lord Gasmique.

 

Zwangere Guy - Outfit van me Daddy
Ook Zwangere Guy presenteerde recentelijk zijn nieuw project. 'Outfit van me Daddy' staat op zijn mixtape 'Zwangerschapsverlof VOL 3'. In de clip staan vrouwen centraal. Die hebben volgens Zwangere Guy ook recht op hun plaats in de hiphopscene. In de clip zijn de vrouwelijke belichaming van jonge en oude Guy te zien in de outfit van zijn daddy.

 

GRAFGRAVERS - Liefde Vo De Stiel [2/3]
​‘Liefde Vo De Stiel’ is het tweede deel van een driedelige kortfilm van de Grafgravers. De kortfilm verschijnt binnenkort als verlengde van hun debuutalbum ‘Vo De Liefhebber’. In dit hoofdstuk krijgen we een inkijk in het alledaagse leven van de Grafgravers. Eentje vo de liefhebber.

 

FLOWZALES - 100 FREEVERSE
​Flowzales is een MC uit Limburg. Voor ‘100 FREEVERSE’ komt hij met een lyricsvideo vol met wordplay en zelfs een shout-out naar Chase. Zeker checken dus! All new articles